Dansk Byggeri

Fejring af det gode håndværk

Del

Igen i år blev det gode håndværk fejret i Cirkusbygningen i København, hvor Årets Håndværker inden for over 40 kategorier modtog priser for veludført håndværksarbejde og god kundeservice. Dansk Byggeri ønsker tillykke og håber, at prisuddelingen kan være god inspiration for andre håndværksvirksomheder.

Kvaliteten og servicen er i top, og både tidsplanen og prisen holder fra start til slut. Ved to awardshows i Cirkusbygningen i København den 10. og 11. april 2019 blev Årets Håndværker fundet inden for mere end 40 forskellige kategorier.

Bag uddelingen står Anmeldhaandværker.dk, der på baggrund af kundeanmeldelser med scoringer inden for kvalitet, overholdelse af tid, pris og god service finder finalisterne til Årets Håndværker inden for de enkelte kategorier. Blandt finalisterne vælger en fagjury vinderne i de enkelte kategorier.

- Det er godt at se den høje tilfredshed, som finalisterne opnår fra deres kunder. Jeg er imponeret over det meget høje niveau, som finalisterne har – baseret på det, der er leveret til deres kunder. Jeg håber, at prisuddelingen vil være god inspiration for mange andre håndværksvirksomheder og en god påmindelse om, at kundefokus, god service og veludført håndværk betaler sig, siger direktør i Dansk Byggeri Michael H. Nielsen, der er én af jurymedlemmerne.

Dansk Byggeri ønsker tillykke med prisen Årets Håndværker til 14 Dansk Byggeri medlemmer, der også kan markedsføre sig med BYG Garanti:

Årets Boligbygger, TRÆHUSE.DK A/S

Årets Brolægger, Sydkystens Brolægning & Kloak v/ Tom Ewers

Årets Energiisolatør, A-Z Isolering og Totalentreprise ApS

Årets Totalentreprenør (5-9 ansatte), Byberg Byg Håndværkerfirma ApS

Årets Totalentreprenør (10+ ansatte), Schier Håndværker Service ApS

Årets Murer (0-4 ansatte), Murermester Morten Madsen

Årets Murer (5-9 ansatte), Murerhuset ApS

Årets Murer (10+ ansatte), Murermester Jimmy Jacobsen ApS

Årets Tagdækker (5-9 ansatte), Søften Tagrenovering ApS

Årets Tagmaler, Byens Tagrens

Årets Tømrer (0-4 ansatte), E.O Tømrer & Snedker ApS

Årets Tømrer (10+ ansatte), Arensbach Tømrer & Snedker A/S

Årets Tømrer (20+ ansatte), Koed Tømrer- og Byggeforretning ApS

Årets Rådgiver, Energi & Boligvejledning

Kontakter

Direktør i Dansk Byggeri, Michael H. Nielsen, telefon 20 28 52 64
Pressekonsulent i Dansk Byggeri, Anette Sørensen, telefon 30 36 02 65

Billeder

Årets Boligbygger, TRÆHUSE.DK A/S
Årets Boligbygger, TRÆHUSE.DK A/S
Download
Årets Brolægger, Sydkystens Brolægning & Kloak v/ Tom Ewers
Årets Brolægger, Sydkystens Brolægning & Kloak v/ Tom Ewers
Download
Årets Totalentreprenør (10+ ansatte), Schier Håndværker Service ApS
Årets Totalentreprenør (10+ ansatte), Schier Håndværker Service ApS
Download

Information om Dansk Byggeri

Dansk Byggeri
Dansk Byggeri
Nørre Voldgade 106
1358 København K

72 16 00 00https://www.danskbyggeri.dk/

Dansk Byggeri er erhvervs- og arbejdsgiverorganisation inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Med omkring 5.700 medlemmer spænder organisationen bredt geografisk og fagligt, og dækker alle led i byggeprocessen.

Dansk Byggeris hovedopgaver er at opnå erhvervspolitisk indflydelse, deltage i den offentlige debat, yde rådgivning og sikre overenskomster, så medlemmerne kan udvikle deres virksomheder bedst muligt til gavn for beskæftigelsen og konkurrenceevnen.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

Dansk Byggeri: Politisk aftale med både roser og torne26.6.2019 09:31:04 CESTPressemeddelelse

Dansk Byggeri ønsker Mette Frederiksen tillykke med den nye politiske aftale mellem Socialdemokraterne, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten. Det er positivt med høje ambitioner for klimaet, og Dansk Byggeri glæder sig over, at aftalen om seniorpension fra maj nu står ved magt, og at det bliver lettere at tiltrække faglærte medarbejdere fra lande uden for EU. Men der er også torne i den politiske aftale.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum