Flex Funding A/S

Færøsk kommune låner DKK 46 mio. gennem crowdlending

Del

I 2018 opnåede Vágs kommuna på Færøerne succesfuld finansiering af DKK 29 mio. gennem crowdlending til at opføre en svømmehal til deres lokale OL-deltager. Nu søger kommunen DKK 46 mio. til refinansiering af dens gæld og både lokale borgere, færinger og danskere kan være med til at investere.

Vágs kommuna var formentlig den første kommune i verden, der benyttede sig af crowdlending for fire år siden, og lånet var fuldt tegnet indenfor 14 dage med små og store indskud fra lokale og danske investorer. Nu står Danmarks største crowdlending-platform, Flex Funding, der har over 80% af det danske crowdlending-marked for små og mellemstore virksomheder, endnu en gang for at formidle et lån til den færøske kommune. Denne gang på DKK 46 mio.

"Crowdfunding af kommunelån giver borgerne mulighed for at støtte lokalt og samtidig få en gevinst på deres opsparing – en win/win situation. Det mindste beløb, som kan lånes ud er 200 kr., så alle kan være med", fortæller Vágs kommunas borgmester Bjarni Johannesen.

Hos Flex Funding, der formidler erhvervslån til små og mellemstore danske virksomheder gennem private investorer, betragter CEO og grundlægger Henrik Vad det som et kvalitetsstempel, at den færøske kommune endnu en gang vælger Flex Fundings platform og crowdet til at finansiere nye og spændende projekter i lokalsamfundet.

Vi har allerede oplevet en stor forhåndsinteresse for lånet, så vi forventer, at der kommer endnu mere run på end sidste gang, hvor det også blev tegnet hurtigt. Jeg tror det skyldes, at mange ser det som et enestående tilbud. I stedet for at betale en negativ rente for ens opsparing i banken på 0,65%, så kan man her opnå en årlig positiv rente på 0,45% med månedlig rentetilskrivning. Det er faktisk et særdeles flot afkast, når man også tager lånets korte løbetid i betragtning, og at lån til kommuner ikke indebærer nogen risiko. Ognår enhver kan oprette en gebyrfri konto i Flex Funding og investere i lånet uden betaling af kurtage, er det meget velegnet for såvel den meget lille som den helt store opsparing”, udtaler Henrik Vad, adm. direktør i Flex Funding.

Lånet har en fast nettorente på 0,45% p.a. med månedlig rentebetaling. Det er afdragsfrit i tre år, hvorefter det skal indfries. Lånet åbnes for bud i dag kl.12:00 og lukker for bud senest den 31. januar 2022 kl.12:00. Lånet udbydes i samarbejde med Suðuroyar Sparikassi og er tilgængeligt for budgivning på både www.flexfunding.fo og www.flexfunding.dk.

KONTAKT:

Flex Funding, adm. direktør Henrik Vad, +45 2688 8900, henrik.vad@flexfunding.com

Suðuroyar Sparikassi, bankdirektør Søren Lünell Bruhn, +298239872, soren@ss.fo

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Flex Funding A/S

Flex Funding A/S
Flex Funding A/S
Lille Fredensvej 13
2920 Charlottenlund

http://www.flexfunding.com

Flex Funding blev grundlagt i 2013 med det formål at revolutionere markedet for virksomhedslån og investorer, og dermed understøtte væksten i samfundet til glæde for os alle. Flex Fundings koncept fungerer som en online markedsplads for finansiering og investering. Flex Funding er bemyndiget til at formidle lån og lånegarantier af den danske stats Vækstfonden og til at formidle lånegarantier af EU's Den Europæiske Investeringsfond, som er understøttet af Den Europæiske Investeringsbank under den Pan-europæiske Garanti Fond efter den Europæiske Unions Genoprettelsespakke.

 

Følg pressemeddelelser fra Flex Funding A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Flex Funding A/S

Spillestedet RUST sætter ny standard gennem crowdlending1.3.2022 10:54:07 CET | Pressemeddelelse

Det ikoniske koncertsted RUST har brugt fejringen af mere end 30 år på den københavnske nattelivsscene med en overhaling både udvendigt og indvendigt. Ejer og administrerende direktør i RUST, Morten Varano, svinger taktstokken for nye toner på RUST med synlige forandringer på facaden og interiøret. De overfladiske forbedringer springer i øjnene med det samme, men gemt i møbler, vægge og loftet ligger den helt store (luft)forandring.

Charlotte Bircow benytter crowdlending til finansiering af virksomhed i vækst9.2.2022 15:25:31 CET | Pressemeddelelse

Charlotte Bircow er essensen af sundhed. Hun var med til at bringe fitness til Danmark i 1980’erne, og enhver med en VHS-afspiller har på et tidspunkt stiftet bekendtskab med Charlottes entusiastiske stemme og motiverende fitnessprogrammer. Hun har solgt flere end 1,5 mio. eksemplarer af hendes fitnessvideoer, og hun har dermed bevæget danskerne på mere end måde. For fem år siden tilføjede hun endnu en gren til sundhedsimperiet: Active by Charlotte – Fitness 4 Your Skin, en hudeplejeserie, og nu benytter hun sig af crowdlending til næste vækstmål.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum