Mikonomi.dk

Få syv års gratis diesel, når du køber bilen brugt

Del

Nye beregninger, foretaget af Mikonomi.dk og Biltorvet.dk, viser at der er op til 36.000 kr. at spare ved køb af en ét år gammel Nissan Qashqai sammenlignet med en helt ny. Kører du 15.000 km. om året i en Nissan Qashqai, kan du derfor få syv års gratis diesel ved at købe bilen brugt.

I samarbejde med Biltorvet.dk har Mikonomi.dk foretaget nye beregninger, der viser, at der ved køb af en brugt bil kan spares op til 36.000 kr. Køber du eksempelvis en ét års gammel Nissan Qashqai, kan du helt præcist spare 36.164 kr. Bilen kan, ifølge forhandlere, køre 26,3 km. pr. liter. Derudover har diesel en literpris på ca. 8,74 kr. Dette løber op i et årligt dieselforbrug på 4.984 kr. Det svarer til, at du kan få mere end syv års gratis diesel, såfremt du kører 15.000 km. årligt.

Spar 30.600 kr. på danskernes foretrukne bil

Endnu engang er Peugeot 208 den mest solgte bil i Danmark. Ligesom ved forrige eksempel er der næsten lige så mange penge at spare på danskernes favoritbil. Ved at købe en ét år gammel Peugeot 208, kan du nemlig spare 30.623 kr. Den populære bil kan, ifølge forhandlere, køre 23,30 km. på literen. Yderligere koster benzin ca. 11,35 kr. pr. liter. Kører du 15.000 km. årligt, koster et års benzin derfor 7.306 kr. Du kan derfor få gratis benzin i fire år ved at vælge en brugt bil.

Udnyt værditab på nye biler

Der er altså mange penge at spare ved at købe bilen brugt fremfor ny. Specielt kan dette skyldes, at de nye biler lider af et stort værditab de første tre år, som Claus Carstensen, der er afgiftsekspert og projektleder hos Biltorvet.dk, fortæller om her:

“Ved den seneste afgiftsnedsættelse, så vi at flere biler blev markant billigere, og eksempelvis en bil som Volkswagen Golf er faldet markant i pris. Det betyder, at vi har en situation, hvor gennemsnittet af de brugte biler er meget lig de tilsvarende fabriksnye biler. Det er selvfølgelig en kunstig situation, som vil udligne sig med tiden. Generelt er det billigere at købe en brugt bil, og specielt de første tre år har nye biler et stort værditab, så man som forbruger kan udnytte, hvis man er villig til at købe en let brugt bil”.

Hvis du ønsker et yderligere indblik i, hvordan disse beregninger er lavet, kan du læse mere her.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Mikonomi.dk

Mikonomi.dk
Mikonomi.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

38 41 03 02https://www.mikonomi.dk/

Mikonomi.dk sammenligner priser på finansielle ydelser som lån, forsikringer og a-kasser. Mikonomi.dks formål er at give forbrugeren overblik over de billigste alternativer, så brugeren dermed sparer flest muligt penge. Det gøres opmærksom på, at Mikonomi.dk ikke har interesse i at fremme nogle af de nævnte aktører i denne historie.

Følg pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Ny lov om ansvarsforsikring: Spar 1.600 kr. og undgå et dagsgebyr på 250 kr.22.12.2018 09:00:00Pressemeddelelse

Har du et køretøj, der ikke har den lovpligtige ansvarsforsikring? Så gør du klogt i at skynde dig at tegne en forsikring inden nytår eller afmelde den hos Motorregistret. Efter nytår vil DFIM nemlig opkræve et gebyr på 250 kr. om dagen, hvis du ikke har den lovpligtige ansvarsforsikring - uanset om du kører i dit køretøj eller ej. I den forbindelse har Mikonomi.dk undersøgt forsikringspriser og fundet frem til, at du kan spare 1.600 kr. om året ved at indhente tilbud fra flere forsikringsselskaber.

Undgå at blive snydt: Sådan finder du den billigste afbetaling på Black Friday21.11.2018 10:09:27Pressemeddelelse

Black Friday, som i år afholdes d. 23. november, er en amerikansk tradition, som danskerne i høj grad har taget til sig, når betalingskortet skal svinges og julegaverne indkøbes. Men danskerne bør være på vagt: Foruden selve prisen på varerne kan priserne på finansieringen i butikkerne også variere en del. Tal fra Mikonomi.dk viser, at du eksempelvis kan spare 779 kr. på finansiering ved køb af et TV til samme pris ved at tage i Power fremfor Elgiganten.

Tag testen: Sparer du nok op til din tid som pensionist?25.10.2018 09:00:00Pressemeddelelse

Du skal i gennemsnit have skrabet mere end 6 mio. kr. sammen inden din tid som pensionist starter, hvis du vil opretholde den samme levestandard de første 15 år af din pension. I Hørsholm Kommune skal du i gennemsnit spare mere end 8,5 mio. kr. op, hvorimod du i Morsø Kommune kun skal spare 5,2 mio. kr. sammen. Dette viser en undersøgelse, som Mikonomi.dk har foretaget i forbindelse med Pensionsdagen 2018.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum