EWII A/S

EWII lancerer nyt, grønt produkt med to blade

Del

Forbrugerombudsmanden lancerede sidste år en mærkningsordning med det sigte at sikre et gennemsigtigt marked. Den ordning har EWII Koncernen haft for øje med det nye produkt, der lanceres i dag: Grøn Fremtid. Produktet inkasserer to blade i ordningen.

EWII Koncernen lancerer i dag det grønne produkt: Grøn Fremtid. Foto: EWII
EWII Koncernen lancerer i dag det grønne produkt: Grøn Fremtid. Foto: EWII

Forbrugerombudsmanden lancerede sidste år en mærkningsordning med det sigte at sikre et gennemsigtigt marked. Den ordning har EWII Koncernen haft for øje med det nye produkt: Grøn Fremtid, der indkasserer to blade i ordningen.

Produktet er lavet på certificeret 100 procent grøn strøm, og er samtidig bygget op omkring anbefalingerne for Rådet for Grøn Omstilling til, hvordan et ægte, grønt produkt skal sættes sammen.

Og i et bugnende marked, hvor branchen netop er i færd med at definere, hvad der egentlig ligger bag betegnelsen ”grøn”, får produktet pæne ord med på vejen fra Rådet for Grøn Omstillings direktør Claus Ekman:

”Det er det grønneste produkt, jeg er stødt på indtil videre. Det indeholder både adgang til en energirådgiver, incitament til at bruge strømmen, når den er grønnest, og en fornuftig model for klimabidrag,” lyder det fra direktøren.

Ordningen er skruet sammen, så produkter enten kan få ét blad – for produkter, der er baseret på 100 procent vedvarende energikilder – eller to blade. To blade bliver tildelt de produkter, hvor producenten har gjort en ekstra indsats for at reducere CO2-udslippet.

EWII: Brug mærkningsordningen

Hos EWII er direktør for salg og kundeservice, Klaus Hieronymus Stenger godt tilfreds med det flotte skudsmål af Grøn Fremtid. Men uanset, hvor man handler, så opfordrer han forbrugerne til at være kritiske.

”Vi ved af erfaring, at der ligger meget arbejde i at sikre sig det ekstra grønne blad,” siger han og uddyber:

”Vi skal gøre os klart, at vores branche og vores produkter er komplicerede. Nu pibler det frem med grønne produkter alle steder, fordi vi er i gang med en grøn omstilling - og her skal vi sørge for, at branchen forbliver gennemsigtig. Det hjælper Forbrugerombudsmandens ordning os med,” siger han.

Uanset hvor man handler, så er det vigtigt, at man som forbruger stiller krav til sin elhandler, siger salgsdirektøren:

”Min opfordring er, at man som forbruger kræver, at kvaliteten er i orden, også på det grønne parameter. Vi har en fantastisk chance her for at gøre en reel forskel på det grønne område i energibranchen. Det er vigtigt, vi griber den,” siger Klaus Hieronymus Stenger.

Nøgleord

Kontakter

Klaus Hieronymus Stenger, direktør for salg og kundeservice, telefon 26 88 34 01

Billeder

EWII Koncernen lancerer i dag det grønne produkt: Grøn Fremtid. Foto: EWII
EWII Koncernen lancerer i dag det grønne produkt: Grøn Fremtid. Foto: EWII
Download

Links

Information om EWII A/S

EWII A/S
EWII A/S
Kokbjerg 30
6000 Kolding

70 55 55 55https://ewii.com

EWII Koncernen er med afsæt i Trekantområdet leverandør af el, vand, varme og fiber. Vi sikrer livets selvfølgeligheder med høj forsyningssikkerhed og vi vægter, at det skal være nemt at være kunde hos os.

Vi sælger el og energirådgivning til kunder over hele landet. Varme, vand og fiber sælger vi i Trekantområdet.

Vi er med til at forme fremtiden for energibranchen, og spiller en vigtig rolle i udviklingen af fremtidens intelligente løsninger og fleksible energisystemer for at sikre en optimal udnyttelse af de grønne teknologier. Vi bygger fremtidens fibersamfund og udvikler løsninger til fremme heraf. Vi investerer ansvarligt og fremsynet i udviklingen af vores fælles samfund. 

Følg pressemeddelelser fra EWII A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra EWII A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum