MapsPeople A/S

Europas største Google I/O-event afholdes i Aalborg

Del

Onsdag den 11. maj 2022 slår MapsPeople dørene op for dette års Google I/O Extended. Eventet samler landets skarpeste tech-specialister og entusiaster til en dag om fremtidens teknologi-trends.

MapsPeople er for ottende gang med til at danne rammerne for det årlige, danske Google I/O Extended i Aalborg, der med stor interesse fra udviklere og tech-entusiaster forventes at blive Europas største. Udviklereventet udspringer fra den verdensomspændende onlinekonference, Google I/O, hvor de næste store teknologiske trends og nyheder afsløres. Arrangementet i Aalborg giver mulighed for at overvære Googles konference, deltage i workshops og netværke med branchens specialister.

”Jeg er glad for, at vi endnu en gang kan invitere landets skarpeste tech-hoveder til et spændende event med fokus på fremtidens trends. Aalborg er hjem for mange af landets førende it- og tech-virksomheder og med et event som dette, er vi med til at sætte byen på verdenskortet inden for branchen. Samtidig giver eventet god mulighed for rekruttering af fremtidens IT-talenter,” fortæller Michael Gram, CEO hos MapsPeople.

Interessen for Google I/O er vokset markant, og i dag afholdes der events over hele verden, hvor den længe ventede keynote-tale fra Google I/O livestreames. MapsPeople er sammen med to partnere, DigitalLead og Google Developers Group Aalborg, arrangørerne bag eventet i Aalborg. Foruden keynote-talen kan deltagerne opleve en række eksperter diskutere nyhederne, ligesom der er rig mulighed for at netværke med de øvrige deltagere, der består af alt fra branchens ledende kræfter til fremtidens IT-specialister.

Efter to år med coronaaflysninger kan arrangementet igen afholdes fysisk. Musikkens hus i Aalborg omdannes til et tech-univers med workshops og speakere fra både erhvervslivet og Google Danmark, der giver udviklere og it-professionelle mulighed for fordybelse i fremtidens store teknologi-trends. Det er gratis at deltage i eventet, som du kan læse mere om her

Hvad: Google I/O Extended 2022

Hvor: Musikkens hus, Musikkens Pl. 1, 9000 Aalborg, Danmark

Hvornår: Onsdag den 11. maj fra kl. 14:00

Program: Læs mere her.

Nøgleord

Kontakter

MapsPeople A/S
Michael Gram, CEO
Mobil (+45) 53 74 09 00
E-mail mg@mapspeople.com
Stigsborgvej 60, 9400 Nørresundby

MapsPeoples PR-bureau
Mindshare
Andreas Hedensten, Communications Partner
Mobil (+45) 28 92 64 94
E-mail andreas.hedensten@mindshareworld.com

Billeder

Vedhæftede filer

Information om MapsPeople A/S

MapsPeople A/S
MapsPeople A/S
Stigsborgvej 60
9400 Nørresundby

+45 70 13 02 12https://www.mapspeople.com

MapsPeople er førende leverandør inden for kortlægning og navigation. Virksomheden specialiserer sig i at udvikle og implementere den dynamiske platform, MapsIndoors, der både kan håndtere grundlæggende vejvisning i store bygningskomplekser, og optimere udnyttelsen af bygningerne via integration med kundernes IT-systemer. MapsPeoples platform anvendes i mere end 40 forskellige lande.

Følg pressemeddelelser fra MapsPeople A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra MapsPeople A/S