Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet inviterer pressen til teknisk briefing/pressemøde om FN`s klimapanel IPCC`s rapport om status på Parisaftalens temperaturmålsætning

Del

Arrangementet foregår i ministeriet mandag d. 8. oktober 2018 kl. 14.45-15.45. Ministeriets adresse er Stormgade 2-6, 1470 København K.

Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt (V) vil sammen med en række klimaforskere fra DMI og Københavns Universitet deltage i briefingen. Efter forskernes udlægning af rapportens konklusioner er der mulighed for at stille opfølgende spørgsmål.

Tilmelding til arrangementet skal ske til presserådgiver Lasse Bendtsen senest kl. 12 d. 8. oktober lasab@efkm.dk. Der er kun adgang til briefingen med gyldigt pressekort.

Der vil være mulighed for interviews med ministeren efter den tekniske briefing.

Kontakter

Lasse Bendtsen, lasab@efkm.dk

Information om Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet
Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet
Stormgade 2-6
1470 København K

33922800http://efkm.dk/

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet går forrest i arbejdet med at fremme forsynings- og energiydelser i verdensklasse, der understøtter vækst og holdbar omstilling. Gennem høj faglighed, åbenhed og troværdighed sikrer vi det danske samfund en klar retning for fremtidens forsyningssystem.

Følg pressemeddelelser fra Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum