Haderslev Kommune

Èn million kroner uddelt fra Facilitetspulje

Del

Udvalget for Kultur og Fritid har efter indstilling fra det nye ”Fællesråd for Kultur og Fritid” bevilliget én million kroner fra den såkaldte Facilitetspulje til en række ansøgere indenfor det samlede kultur – og fritidsliv.

Der var til ansøgningsfristen indkommet 39 ansøgninger, hvor der samlet set var ansøgt om 2,9 mio. kr.

Der er givet tilskud mellem 6.500 kr. og 100.000 kr. alt efter projektstørrelse og relevans for kultur- og fritidslivet og de mange foreninger.

Største tilskud blev givet til Haderslev Roklub, Fjelstrup Hallen og Halk/ Hejsager Beboerforening (Gretbjerghus), der alle modtager 100.000 i tilskud til energioptimeringer i de enkelte lokaliteter.

Andre større tilskud er givet til Aarøsund Medborgerhus, X- Trail Haderslev, Haderslev Tennis klub, Discgolfklubben i Vojens, Lokalhistorisk Forening i Vojens samt Øsby IF - til henholdsvis energiforbedringer, træningsbane, baneomlægning, nye møbler, udbygning af discgolfbane samt handicaplift.

Næste alle ansøgere har modtaget op til 50 % af det ansøgte, så det er håbet at alle projekter kan gennemføres i løbet af 2018. 4 ansøgere opnåede ikke tilskud.

Formanden for Udvalget for Kultur og Fritid, Kjeld Thrane siger:

”I foreningerne – på det lokale plan - er de bevilgede tilskud meget værd. Med Haderslev Kommunes medfinansiering til projekterne er der begrundet håb om at alle projekterne kan gennemføres, og der er stadig tid til at søge supplerende medfinansiering fra lokale sponsorer, fonde og de enkelte foreninger. Med gennemførelse af projekterne forbedres og udbygges foreningernes faciliteter til gaven for hele lokalområdet. Tillykke til alle tilskudsmodtagere”

Kontakter

Vedhæftede filer

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17Pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum