Lolland Kommune

Elev på Rødby Skole testet positiv for COVID-19

Del

Rødby Skole fik sent onsdag eftermiddag oplyst, at en elev i 9. klasse er testet positiv for COVID-19.

I samråd med det kommunale sundhedsberedskab blev 9. årgang og tre lærere herefter kontaktet og bedt om at blive hjemme, indtil de har en negativ test. Også Rødby Ungdomsklub er lukket, da eleven har været der i mandags. 

Der er iværksat smitteopsporing i et samarbejde mellem Styrelsen for Patientsikkerhed, det kommunale sundhedsberedskab, familien og skolen. Dette arbejde pågår fortsat.

Alle forældre til børn på Rødby Skole er orienteret via Aula.

Nøgleord

Kontakter

Espen Fossar AndersenSektorchef for Skole og Dagtilbud

Tlf:23 80 73 67

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

3600 børn og unge på Lolland fik glæde af sommerens Coronapulje17.12.2020 06:15:00 CETPressemeddelelse

14 dage inden sommerferien blev landets kommuner tilbudt midler til ekstra sommeraktiviteter for børn og unge, og i Lolland Kommune fik man travlt med at udmønte de 1,2 mio. kr. kommunen blev bevilget. Takket være en ekstraordinær indsats fra SFO’er, Ungdomsskolen og lokale kultur- og fritidsaktører lykkedes det at give kommunens børn en god sommer på trods af Corona. Det viser en ny rapport.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum