Ekstra Bladet

Ekstra Bladet viser Bundesligaen

Del

Premiere fredag 20.30

Ekstra Bladet har erhvervet rettighederne til at streame alle kampe fra den tyske Bundesliga. Dermed er Bundesligaen tilbage i Danmark efter et halvt års pause. Første kamp vises fredag den 1. december kl. 20.30 på eb.dk, hvor SC Freiburg møder Hamburger SV.

  • Mange danskere har savnet bundesligaen. I Danmark er der en stolt tradition for at se tysk fodbold. Samtidig er der ikke tvivl om, at Bundesligaen er en af verdens bedste ligaer, så vi er glade for at kunne vise den – siger Lasse Charley Pedersen, TV Chef, Ekstra Bladet.

Kampene vil kunne ses på eb.dk, og dermed vil de være de eneste fodboldkampe fra en af Europas store ligaer, som danskerne kan se frit. Visningen er en del af den fremtidige videostrategi, der er under udvikling på Ekstra Bladet.

  • Vi ønsker hele tiden at udvikle og øge kvaliteten af det, vi giver vores brugere. Vi ser det her som en interessant test, med et kommercielt perspektiv. Streaming er et af de områder vi kigger på fremadrettet, siger Claus Brix, kommerciel direktør, Ekstra Bladet.

I første omgang vises alle kampe fra hver runde i tre uger. Hvis det bliver en succes, er det hensigten, at visningerne skal fortsætte til forårssæsonen.

Kontakter

TV Chef, Lasse Charley Pedersen 22 35 77 15
Kommerciel direktør, Claus Rothoff Brix 40 50 55 66

Information om Ekstra Bladet

Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
Rådhuspladsen
1017 København K

+45 33 11 13 13http://ekstrabladet.dk

Følg pressemeddelelser fra Ekstra Bladet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Ekstra Bladet

Ekstra Bladets bladdirektør, Jan Damgaard stopper for at gå på pension23.5.2017 14:10pressemeddelelse

Ekstra Bladets bladdirektør gennem de seneste 18 år, Jan Damgaard, har besluttet sig for at stoppe og gå på pension. Og med Jan Damgaards sædvanlige rettidige omhu meldes beslutningen ud allerede nu, så der bliver god tid til at finde hans afløser: ”Det er lang tid siden, jeg aftalte med Poul Madsen, at jeg gerne ville stoppe, når jeg bliver 65, hvilket sker i foråret 2018. Ekstra Bladet har dermed god tid til at finde min afløser”, siger Jan Damgaard. Jan Damgaard kom til Ekstra Bladet i februar 1980 som ung mediekonsulent. Talentet var uomtvisteligt, og allerede i 1985 blev han annoncedirektør, inden han i 1998 satte sig i stolen som Ekstra Bladets øverste kommercielle chef. ”Det har aldrig været kedeligt at være på Ekstra Bladet. Det er en helt unik arbejdsplads med helt unikke medarbejdere. På Ekstra Bladet er der rummelighed, mangfoldighed, og respekt for hinandens arbejde på tværs af redaktionen og de kommercielle afdelinger”, siger Jan Damgaard. Da Jan Damgaard startede på Ekstr

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum