PwC

Ejerlederne bag social ansvarlig kaffevirksomhed vinder Temaprisen 2021 i Hovedstaden

Del

Peter N. Dupont, Klaus Thomsen og Casper Engel Rasmussen har netop modtaget prisen som Årets Regionale Temaprisvinder i region Hovedstaden ved Årets Ejerleder 2021. De tre ejerledere får prisen for at tage et særligt socialt og bæredygtigt ansvar i deres måde at drive kaffevirksomhed på. Ejerlederne fik overrakt prisen af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv ved Hovedstadskåringen i Dansk Erhvervs lokaler i København.

Peter N. Dupont, Klaus Thomsen og Casper Engel Rasmussen fra The Coffee Collective A/S er Temaprisvindere i Hovedstaden 2021.
Peter N. Dupont, Klaus Thomsen og Casper Engel Rasmussen fra The Coffee Collective A/S er Temaprisvindere i Hovedstaden 2021.

I forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder 2021 overrækkes for femte gang en temapris, som går til den ejerleder, der har udvist et stærkt fokus på årets tema, bæredygtighed, og derigennem bidrager til en mere bæredygtig fremtid både miljømæssigt, socialt og ledelsesmæssigt. Prisen går i år til The Coffee Collective A/S og ejerlederne Peter N. Dupont, Klaus Thomsen og Casper Engel Rasmussen.

”Temaprisen går til Peter, Klaus og Casper. Det er tre ejerledere, som bevidst har arbejdet for at gøre en forskel ved at tage et socialt ansvar og være gennemsigtige. Ejerlederne er lykkes med deres formål om at skabe mere økonomisk lighed for alle i forsyningskæden fra kaffebonde til slutforbruger. Sidste år betalte virksomheden 4,5 mio. kr. til lokale kaffeproducenter i nogle af verdens fattigste lande som en del af deres kamp mod global ulighed,” siger Flemming Eghoff, partner i PwC i Hellerup, og fortsætter:

“I 2019 blev The Coffee Collective B ‘Corp-certificeret’, hvilket er med til at understrege de tre ejerlederes anerkendelsesværdige arbejde inden for bæredygtighed og social ansvarlighed. Derudover har Peter, Klaus og Casper et mål om at være klimaneutrale allerede fra næste år.”

Positive samfundsforandringer
The Coffee Collective blev stiftet tilbage i 2007 med det formål at skabe positive forandringer for kaffebønder, leverandører og forbrugere. Det er blevet en naturlig del af forretningen at gøre en forskel. Virksomheden skriver på hver pose kaffe, hvem der har produceret den, og hvor høj kvalitetsbonus der er betalt til kaffebonden.

Bæredygtighed og social ansvarlighed er en integreret del af de tre ejerlederes måde at drive virksomhed på. The Coffee Collectives succes bliver ikke kun målt på de finansielle resultater, men også på den sociale og miljømæssige impact, som ejerlederne fokuserer på og bidrager til. Det fortjener ankernedelse, når man som virksomhed og ejerleder gør en positiv forskel, og det gør Peter N. Dupont, Klaus Thomsen og Casper Engel Rasmussen,” siger Mikael Storm Andersen, Nykredits regionsdirektør i København.

Hos Dansk Erhverv er adm. direktør Brian Mikkelsen enig i, at den rette vinder af Temaprisen 2021 i region Hovedstaden er Peter N. Dupont, Klaus Thomsen og Casper Engel Rasmussen:

De tre ejerledere har formået at få årets tema indlejret i virksomheden på alle måder. Peter N. Dupont, Klaus Thomsen og Casper Engel Rasmussens arbejde med The Coffee Collective er indbegrebet af at bidrage til en mere bæredygtighed fremtid både socialt og miljømæssigt. Det anerkender vi dem fuldt fortjent for,” siger Brian Mikkelsen.

Vinder af Årets Ejerleder i region Hovedstaden 2021
Vinderen af Årets Ejerleder 2021 i region Hovedstaden blev Anne Marie Lie Norvig fra Liewood A/S. Hun vinder prisen som Årets Ejerleder 2021 i region Hovedstaden for at være en ejerleder, som på blot seks år har skabt et internationalt succesfuldt børnelivsstilsbrand med over 1.000 forhandlere rundt om i Europa og en omsætning på vej mod 400 mio. kr.

Kontakt
For yderligere information kontakt PR Manager Malene Billund fra PwC på mobil 5133 2378 eller pressekonsulent Rikke Gredsted Seidenfaden fra Nykredit på mobil 4455 1449 eller pressekonsulent Jesper Ingemann fra Dansk Erhverv på 2265 0941. 

Fakta om Årets Ejerleder 2021
Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag Årets Ejerleder, som afholdes for 18. gang. Årets tema er bæredygtighed.

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 18. november 2021 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

Juryen består af repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC, Årets Ejerleder 2019 og to erhvervsprofiler. 

Tidligere temaprisvindere
2020 (særår uden vinder pga COVID-19), Anders Aagaard Jensen fra Relevant Holding ApS (2019), Dorte Thomsen og Lene Betina Hansen fra SOS Vikar A/S (2018), Per Smedegaard fra Kjærgaard A/S (2017), Charlotte Gueniau fra RICE A/S (2016).

Nøgleord

Billeder

Peter N. Dupont, Klaus Thomsen og Casper Engel Rasmussen fra The Coffee Collective A/S er Temaprisvindere i Hovedstaden 2021.
Peter N. Dupont, Klaus Thomsen og Casper Engel Rasmussen fra The Coffee Collective A/S er Temaprisvindere i Hovedstaden 2021.
Download

Information om PwC

PwC
PwC
Strandvejen 44
2900 Hellerup

51332378https://www.pwc.dk/

Om PwC
I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er ca. 2.500 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Globalt er vi ca. 300.000 PwC'ere i 156 lande, og i Danmark er vi markedsledende. Mød os over hele landet. Vi er der, hvor du er. 

Succes skaber vi sammen … 

 

 

 

 

 

Følg pressemeddelelser fra PwC

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PwC

Kommunalpolitikerne mangler kendskab til erhvervslivets udfordringer15.11.2021 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

2 ud af 3 erhvervsledere oplever, at kommunalpolitikerne generelt mangler forståelse for og kendskab til erhvervslivets største udfordringer. Til gengæld vurderer de, at kommunalpolitikerne på valg har fokus på den grønne omstilling og ligestilling. Det viser PwC’s pulsmåling af ‘Kommunalvalget 2021’, hvor ca. 350 erhvervsledere bla. giver deres bud på, hvad kommunalpolitikerne på valg bør prioritere og fokusere på de næste fire år.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum