Fuse Communication ApSFuse Communication ApS

Ejendomskreditselskab opkøber konkurrent

Del

Ejendomskreditselskabet Fair.kredit, der oplevede en 180 procents vækst i 2021, har netop opkøbt konkurrenten Ekredit. Målet er at blive det markedsledende alternativ til realkreditinstitutterne for de danskere med boligdrømme, som får nej til realkreditlån.

Kenneth Grønbech og Paw Becker. Stiftere af Fair.kredit
Kenneth Grønbech og Paw Becker. Stiftere af Fair.kredit

Mens langt størstedelen af danskerne finansierer deres huskøb gennem bankernes realkreditinstitutter, så er det fortsat ikke alle, der bliver tilbudt den mulighed. Det har ejendomskreditselskabet Fair.kredit sat sig for at løse og har siden 2015 formidlet ejendomskreditlån, primært til danskere i yderområderne af Danmark. Opkøbet er en del af den strategiske vækstplan for Fair.kredit: 

“Ejendomskreditlån er en ofte overset mulighed i dag for de af danskerne, der ikke har den rette profil til realkreditlån. Fair.kredit henvender sig til danskerne, der har fået nej i banken, men som reelt har en privatøkonomi, der gør, at vi kan tilbyde et ejendomskreditlån. Det er typisk finansiering af ejendomme i yderområderne, eller ældre der ønsker at gøre brug af deres friværdi. Med kombinationen af Ekredit og Fair.kredit får vi endnu flere ressourcer til at opfylde endnu flere danskeres boligdrømme,” siger Kenneth Grønbech, der er administrerende direktør og medstifter af Fair.kredit. 

Om salget af Ekredit siger ejer og administrerende direktør Søren Mortensen, der træder ud af virksomheden i forbindelse med salget: 

”Jeg har længe været stor fortaler for konsolidering i markedet, da kravene til finansielle virksomheder er nødvendige og konstant stigende. Derfor valgte jeg at finde den rigtige køber til Ekredit. Valget af Fair.kredit som køber var åbenlys og det har jeg fået bekræftet i processen, som har været drevet af stor tillid og respekt mellem parterne. Det er således med stor glæde, at Ekredit, sammen med mine højt skattede kolleger, er landet hos Fair.Kredit, der netop er kendt for ordentlighed. Jeg ser selv meget frem til at give mig i kast med et nyt kapitel i mit arbejdsliv og ser frem til at afsøge mulighederne i den finansielle sektor, såvel som bredere.” 

“Det er tydeligt, at Søren har keret sig meget om sine medarbejdere og kollegaer gennem næsten 10 år, og vi er stolte over at kunne byde Ekredits dygtige medarbejdere velkommen til. Der er ingen tvivl om, at Ekredit er vellidt både i branchen og hos kunderne,” udtaler Kenneth Grønbech. 

Foruden opkøbet af Ekredit, arbejder Fair.kredits stiftere på at få en investor ombord, så Fair.Kredit i endnu højere grad kan udnytte dets fulde potentiale, mens væksten hidtil er egenfinansieret. Væksten for 2021 var på 180 procent.

Erhvervsministerens statsgarani hilses velkommen

“En af hjørnestenene i Fair.kredit er, at vores kunder skal forberedes til at træde ind i bankernes realkreditsystem. Allerede nu er vi lykkes med at konvertere næsten 40% af vores kunder til realkreditlån inden for 2,5 år. Det betragter vi som en succes. Vi er samtidig meget tilfredse med Erhvervsministerens nye boliglån med statsgaranti til yderområderne og ser frem til også at løfte den opgave,” siger Kenneth Grønbech, administrerende direktør for Fair.kredit og Ekredit. 

For Kenneth Grønbech og hans partner Paw Becker er ejendomskreditselskabet mere end et arbejde. De er begge født og opvokset på Vestsjælland og har stort kendskab til problematikkerne om boliglån:

“De mennesker, der ringer ind til os, frustrerede efter et nej til realkredit, kan lige så godt være 'en af dem hjemmefra'. Selv er jeg stolt søn af en lastbilchauffør, som i hele min folkeskoletid drømte om et liv bag rattet, men jeg valgte sidenhen en økonomisk uddannelse. Efter endt uddannelse, har Paw og jeg kæmpet for at skabe muligheder for bedre finansiering i yderområderne, og vores fantastiske team brænder for samme vision, nemlig at  skabe bedre vilkår for mennesker, der ønsker have råd til et helt almindeligt hus og hvor et hus til 500.000 kr. i et galopperende boligmarked, ikke tales ned under gulvbrædderne,” siger Kenneth Grønbech.

Ekredit-navnet fortsætter som hidtil og beskæftiger nu totalt 16 medarbejdere. Prisen på opkøbet er ikke offentligt.  

Om Fair.kredit

Fair.kredit er sat i verden for at tilbyde alle en fair adgang til boligfinansiering baseret på rådgivning, der sætter mennesket og muligheden forrest. Fair.kredit yder ejendomskreditlån, som ofte er et overset alternativ til bank- og realkreditlån.

Stiftet af Kenneth Grønbech og Paw Becker i 2015. Målet er at hjælpe danskere med et boliglån, selvom de er blevet afvist i deres bank. Det gælder både lån til villaer, ejerlejligheder, nedlagte landejendomme, sommerhuse og andelsboliger beliggende i hele landet - også i udkantsdanmark.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Kenneth Grønbech og Paw Becker. Stiftere af Fair.kredit
Kenneth Grønbech og Paw Becker. Stiftere af Fair.kredit
Download
Kenneth Grønbech og Paw Becker. Stiftere af Fair.kredit
Kenneth Grønbech og Paw Becker. Stiftere af Fair.kredit
Download

Links

Information om Fuse Communication ApS

Fuse Communication ApS
Fuse Communication ApS
Grønningen 1
1270 København

29934456https://www.fusecommunication.dk/

Følg pressemeddelelser fra Fuse Communication ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fuse Communication ApS

Kokke-makkerpar og serieiværksætter overvældet: Nye økologiske kopnudler revet væk13.9.2022 13:40:33 CEST | Pressemeddelelse

Kokke-makkerparret Nikolaj Kirk & Mikkel Maarbjerg er gået sammen med serieiværksætter Jakob Langemark om at gentænke de traditionelle kopnudler i en vegansk, økologisk udgave med råvarer af høj kvalitet. Produktet hedder CLEAN NOODLES og teamets mission er, at alle skal have let adgang til et sundt og velsmagende måltid – også når det skal gå rigtig hurtigt. Få uger efter lancering, er de tæt på at melde 'Alt Udsolgt' - Nu har de sat turbo på produktionen for at kunne følge med salget.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum