EjendomDanmark

Ejendomsbranchen: Opbakning til nye tiltag mod corona

Del

Erhvervsorganisation bakker op om aftenens tiltag, men påpeger også, at det er nødvendigt med støtte til de ramte erhverv.

EjendomDanmark støtter op om regeringens hurtige og konsekvente indsats mod coronasmitten. Det gælder også de seneste stramninger og påbud, som betyder lukning af storcentre samt en række butikker og mindre erhvervslejemål som frisører og tandlæger. Men stramningerne koster, og det er vigtigt med lynhurtig hjælp til de ramte, siger EjendomDanmark.

”Det er en ekstraordinær situation, som kræver ekstraordinære midler. Men hvis ikke der kommer hjælp til de butikker, små selvstændige og også udlejere, der rammes af de seneste tiltag, så bliver konsekvenserne voldsomme,” siger adm. direktør i EjendomDanmark, Jannick Nytoft, der opfordrer lejere og udlejere til sammen at finde lokale løsninger på situationen.

Han peger på, at den nødvendige lukning af storcentre og butikker vil få direkte følger for de selvstændige indehavere og for udlejerne, som det næste økonomiske led. Derfor er det både positivt og nødvendigt, at der er indkaldt til forhandlinger om hjælp i Folketinget allerede onsdag.

”Kassen vil jo desværre være tom ved dette nødvendige skridt. Der vil ikke være penge til hverken løn eller husleje. Der er risiko for, at ejere af lejemålene kommer til at ende med regningen, når butikker lukkes ned af myndighederne. Derfor en inderlig opfordring til at hjælpe bredt, så regningen ikke blot bliver parkeret hos udlejerne i sidste ende," siger Jannick Nytoft.

Kontakter

Information om EjendomDanmark

EjendomDanmark
EjendomDanmark
Vester Farimagsgade 41
1606 København V

+45 33 12 03 30https://ejd.dk/

EjendomDanmark er erhvervsorganisationen for ejere, udlejere og administratorer af fast ejendom i Danmark. Organisationen repræsenterer ca. 85% af det professionelle ejendomsmarked med over 100.000 medarbejdere og en omsætning på knap 100 mia. kroner. Medlemmerne er blandt andre pensionskasser, ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer, grundejerforeninger, forsikringsselskaber og pengeinstitutter, fonde, advokater, ejendomsmæglere samt entreprenører, arkitekter og ingeniører.

Følg pressemeddelelser fra EjendomDanmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra EjendomDanmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum