EjendomDanmark

EjendomDanmark: Godt at regeringen kommer erhvervsdrivende til hjælp

Del

40 milliarder. Så meget vil regeringen i første omgang bruge på kompensation til små erhvervsdrivende og til virksomheder, som er ekstraordinært hårdt ramt af coronakrisen. Hjælpen inkluderer blandt andet direkte tilskud på op til 80 procent til faste udgifter som husleje.

"Det er godt, at regeringen har lyttet og reageret hurtigt. Med udspillet vil vi forhåbentligt kunne sikre, at der også er butikker og iværksættere i bybilledet om to måneder. Men varer krisen længere, skal der nok mere til, siger adm. direktør i EjendomDanmark," Jannick Nytoft.

Udspillet fra regeringen skal lynforhandles med folketinget over de næste 24 timer.

"Vi håber på en kompensationsgrad, der bliver så høj som muligt. Mange har slet ingen indtægt lige nu, så en høj grad er nødvendig for reelt at sikre virksomhedernes overlevelse. Det kan også vise sig, at der inden for meget kort tid er behov for yderligere hjælpepakker," siger Jannick Nytoft.

Nøgleord

Kontakter

Information om EjendomDanmark

EjendomDanmark
EjendomDanmark
Vester Farimagsgade 41
1606 København V

+45 33 12 03 30https://ejd.dk/

EjendomDanmark er erhvervsorganisationen for ejere, udlejere og administratorer af fast ejendom i Danmark. Organisationen repræsenterer ca. 85% af det professionelle ejendomsmarked med over 100.000 medarbejdere og en omsætning på knap 100 mia. kroner. Medlemmerne er blandt andre pensionskasser, ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer, grundejerforeninger, forsikringsselskaber og pengeinstitutter, fonde, advokater, ejendomsmæglere samt entreprenører, arkitekter og ingeniører.

Følg pressemeddelelser fra EjendomDanmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra EjendomDanmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum