Lolland Kommune

Digitalt borgermøde på om mulig gasledning på Lolland

Del

Lolland Kommune inviterer til digitalt borgermøde den 26. maj om den gasledning fra Sydsjælland til Lolland-Falster, som Seas NVE og Nature Energy har søgt staten om tilladelse til. Borgermødet kan følges på Lolland Kommunes Facebook-side.

Formand for Teknisk Udvalg, Gerd Mortensen, fortæller, at Lolland Kommune ser store perspektiver i gasledningen:

”Det er et projekt, som rummer store muligheder for virksomhederne i kommunen. Det gælder f.eks. i deres fortsatte omstilling fra sort til grøn energi. Samtidig bærer gasledningen også kimen til løsning på, hvordan vi kan transportere den overskydende grønne energi, som vi producerer, ud af kommunen. Gasledningen er den grønne infrastruktur, som vi hidtil har manglet i vores geografi. Det er de perspektiver, som vi vil fortælle om på borgermødet, hvor der samtidig bliver mulighed for at stille spørgsmål.”

Borgermødet holdes digitalt pga. COVID-19, og det finder sted den 26. maj kl. 17.00-19.00. Borgermødet kan følges på Lolland Kommunes Facebookside og YouTube-kanal på samme måde, som når kommunen livestreamer byrådsmøderne.

Under mødet kan du stille spørgsmål ved at skrive en kommentar, eller du kan sende os en mail til tmm@lolland.dk. Samme mailadresse kan også bruges, hvis man ser borgermødet efterfølgende og har spørgsmål.

Program for borgermøde

  • Velkomst ved udvalgsformand Gert Mortensen
  • Orientering om formål, indhold og tidsplan ved viceborgmester Henrik Høegh
  • Nature Energy fortæller om baggrund for ansøgningen, placering af gasledning m.v.
  • Spørgsmål fra borgerne ved viceborgmester Henrik Høegh
  • Afrunding og næste skridt ved udvalgsformand Gert Mortensen

Nøgleord

Kontakter

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum