DI Thy Mors

DI Thy/Mors fortsætter med samme stærke hold

Del

Efter generalforsamling i DI Thy/Mors torsdag d. 7. juni er sammensætningen af bestyrelsen uændret.

Adm. direktør Tage Odgaard Nielsen, Frontego A/S, er blevet genvalgt som formand, og adm. direktør Carsten Hedemann fra netIP A/S fortsætter som næstformand.

Det seneste år er forhenværende adm. direktør Magnus Hovmøller Sørensen trådt ud af bestyrelsen i forbindelse med salget af Hanstholm Køkken A/S.  

Bestyrelsesformand Tage Odgaard Nielsen ser frem til det fortsatte samarbejde omkring udfordringerne i området.

- Grobunden for vækst i virksomhederne er dygtige medarbejdere. Om det er ufaglærte, faglærte eller højtuddannede, så er de sværere at finde end for blot få år siden. Det skal vi gøre noget ved nu, ellers risikerer vi, at virksomhederne begynder at miste ordrer. Det er min bestyrelses vigtigste opgave de kommende år, siger Tage Odgaard Nielsen.

Han håber også på en fortsat god dialog med de lokale politikere, som skal skabe endnu bedre rammer for nuværende og kommende virksomheder.

- Vi har en fantastisk dialog med de to kommuner, og det er en fornøjelse at se, hvordan udviklingen går i den rigtige retning. Men så meget desto vigtigere er det, at holder fast i dialogen. Det kan sagtens blive endnu mere attraktivt at bo og drive virksomhed i Thy og på Mors, og det skal vi – kommuner og virksomheder i fællesskab – arbejde med målrettet efter, siger Tage Odgaard Nielsen.

Bestyrelsen for DI Thy/Mors ser sådan ud:

  • Adm. direktør Tage Odgaard Nielsen, Frontego A/S - formand
  • Adm. direktør Carsten Hedemann, netIP A/S - næstformand
  • Adm. direktør Francois Grimal, Dolle A/S
  • Direktør Benny Nielsen, Fredsø Vognmandsforretning ApS
  • Owner/founder Kjeld Pedersen, Kellpo A/S
  • Adm. direktør Carsten Beith, Fonfisk Hanstholm A/S
  • Adm. direktør Søren Tjørnelund Mattesen, Vilsund Blue A/S
  • Adm. direktør Steen Tandrup, Fast Plast A/S
  • CFO Kim Gade Pedersen, Mejerigaarden A/S

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

For yderligere kommentarer kontakt:
Formand for DI Thy/Mors Tage Odgaard Nielsen, ton@frontego.dk, tlf: 2140 2566
Pressekoordinator i DI Jeppe Bo Rasmussen, jebr@di.dk, tlf: 2440 1897

Billeder

Information om DI Thy Mors

DI Thy Mors
DI Thy MorsFor yderligere information om DI Thy/Mors:

Konsulent Henrik Marcher Larsen
Mail: heml@di.dk
Tlf. 3377 3962
Mobil: 4015 8858

Sekretær Susanne Graversen
Mail: sug@di.dk
Tlf.: 3377 3372

Følg pressemeddelelser fra DI Thy Mors

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Thy Mors

Økonomielev får tildelt stort ansvar og vinder årets lærling 201918.2.2019 10:00:00 CETPressemeddelelse

DI Thy/Mors lærlingepris 2019 går til 22-årige Malte Grysbæk Nørgaard, som er uddannet økonomiassistent fra Thy-Mors Energi A/S. Malte Grysbæk Nørgaard vinder prisen, fordi han i sin læretid har vist høj faglighed inden for økonomifaget. Det har betydet, at han trods sin unge alder har fået ansvar for flere af selskabets økonomifunktioner. Malte har desuden vist et usædvanligt stort engagement i sin rolle som medarbejder og som kollega i løbet af sin læretid hos Thy-Mors Energi A/S.

Tunge løft uden skader udløser initiativpris på Mors1.11.2018 14:00:00 CETPressemeddelelse

Det skal være slut med rygskader og nedslidte medarbejdere på byggepladsen. I hvert fald hvis man spørger hos Smart Lift A/S på Mors. De har nemlig udviklet vakuumlifte, som med en kombination af præcision og styrke kan løfte og montere vinduespartier og andre store elementer. Helt uden at medarbejderen behøver at bruge kræfter. Ifølge formanden for DI Thy/Mors, Tage Odgaard Nielsen, har Smart Lift A/S ramt et stort behov i markedet. Et behov som har skabt grundlag for en kraftig skalering af Smart Lift A/S. Og som nu udløser DI Thy/Mors’ Initiativpris 2018. - Man kan faktisk sige, at Smart Lift løfter hele niveauet på byggepladserne. Liftene er med til at øge effektiviteten, fordi én mand pludselig kan lave tre mands arbejde. Der bliver mindre spild, fordi der er færre elementer, der går i stykker. Og endnu vigtigere, så slipper folkene for selv at løfte rundt på vinduer, gipsplader og andre tunge ting. Dét er ægte innovation, og det fortjener at blive hyldet, siger Tage Odgaard Niels

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum