DI Sydøstjylland

DI Horsens skifter navn til DI Sydøstjylland

Del

Den lokale del af erhvervsorganisationen Dansk Industri skifter navn fra DI Horsens til DI Sydøstjylland. Regionalforeningen dækker kommunerne Horsens, Hedensted, Odder og Samsø, og det nye navn er mere dækkende for det område, som vi repræsenterer, lyder det fra formand Johannes Saugbjerg.

Foreningen er den samme, men navnet er nyt.

- Vi arbejder jo ikke kun i Horsens, men også i Hedensted, Odder og på Samsø, og derfor synes vi, at DI Sydøstjylland er mere dækkende for de virksomheder og det område, vi repræsenterer, siger formand for DI Sydøstjylland Johannes Saugbjerg.

Dermed skal de 586 medlemsvirksomheder fra Horsens, Hedensted, Odder og Samsø nu vænne sig til det nye navn.

- Jeg håber, at både de virksomheder vi repræsenterer, og de kommuner vi dækker og arbejder sammen med, kan se sig selv i det nye navn og vil tage godt imod det. Det kan da godt være, at jeg kommer til at bruge det gamle navn et par gange her i starten, men det skal vi nok hurtigt vænne os til. I hvert fald giver det god mening, at navnet også signalerer, at vi repræsenterer virksomhederne i hele Sydøstjylland, f.eks. når vi lige om lidt skal til borgmestermøde i Odder, siger Johannes Saugbjerg, DI Sydøstjylland.

DI Sydøstjylland er en af DI’s 18 regionalforeninger, og regionalforeningen ledes af en bestyrelse bestående af direktører fra 14af DI’s medlemsvirksomheder, som repræsenterer forskellige brancher i kommunerne Horsens, Hedensted, Odder og Samsø.

- Vi holder løbende møder med borgmestre og kommunaldirektører, hvor vi løser konkrete udfordringer og drøfter, hvordan det kan blive bedre at drive virksomhed i vores lokalområde. Når vilkårene for at drive virksomhed er gode, så smitter det af på både antallet af arbejdspladser i lokalområdet og andelen af skattekroner, som lander i kommunekassen. Netop derfor oplever jeg, at kommunerne og virksomhederne i fællesskab skaber grundlaget for den velfærd, vi alle nyder godt af. Og i bestyrelsen ser vi frem til at fortsætte det arbejde, men nu under et nyt navn, siger formand Johannes Saugbjerg, DI Sydøstjylland.

Kontakter

Formand for DI Sydøstjylland Johannes Saugbjerg, telefon 30 27 49 29
Regional konsulent for DI Sydøstjylland Anette Sørensen, telefon 30 36 02 65

Information om DI Sydøstjylland

DI Sydøstjylland
DI SydøstjyllandFølg pressemeddelelser fra DI Sydøstjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Sydøstjylland

Flotte placeringer til Hedensted, Odder og Horsens i DI’s årlige undersøgelse af erhvervsvenligheden1.9.2021 19:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Med en sikker bronzemedalje til Hedensted, en flot sjetteplads til Odder og en placering som nummer 17 til Horsens i DI’s årlige måling af erhvervsvenligheden i de danske kommuner har de sydøstjyske kommuner gjort det godt igen i år. Odder og Hedensted kan endda glæde sig over at være Danmarks bedste, når det gælder henholdsvis kommunal sagsbehandling og uddannelse. Men der er dog især ét område, der halter i alle tre kommuner.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum