DI Horsens

DI Horsens fornyer et erfarent hold

Del

Efter dagens generalforsamling i DI Horsens er der kommet et enkelt nyt ansigt i be-styrelsen - Anders Brix, der er ny koncerndirektør for Schou-fondet hos Palsgaard A/S. Han afløser Birger Brix som både koncerndirektør for Schou-fondet og som medlem af DI Horsens bestyrelse. Endvidere er adm. direktør Jan Løkken fra West Pharmaceutical Services Danmark A/S trådt ud af bestyrelsen tidligere på året.

Direktør Carsten Wengel fra Danish Crown A/S blev genvalgt som formand, og adm. direktør Lars Nonbye fra Ole Nonbye A/S fortsætter som næstformand.

Formanden for DI Horsens Carsten Wengel ser frem til det fortsatte samarbejde omkring udfordringerne i området.

- Vores virksomheder har brug for dygtige medarbejdere, for at kunne skabe vækst og udvikling i vores område. Og de er sværere at finde end for blot få år siden. Det skal vi gøre noget ved nu, ellers risikerer vi, at virksomhederne begynder at miste ordrer. Det er min bestyrelses vigtigste opgave de kommende år, siger Carsten Wengel.

Og udfordringen er især stor på det tekniske område.

- Virksomhederne i vores område har svært ved at skaffe dygtige faglærte og ingeniører. Vi skal derfor inspirere flere til tage en teknisk uddannelse, og vi skal blive bedre til at tiltrække internationale medarbejdere med tekniske kompetencer. I virksomhederne skal vi tage ansvar og ansætte flere lærlinge. Vi har også brug for en dedikeret indsats fra skolerne, uddannelsesstederne og kommunerne i vores område, siger formand for DI Horsens Carsten Wengel.

Han håber også på en fortsat god dialog med de lokale politikere om, hvordan man skaber de bedst mulige rammer for vækst og udvikling.

- Vi skal fortsætte den gode dialog og samarbejde med kommunerne i vores område. En stærk servicekultur, hvor der er fokus på at vejlede og finde løsninger sammen med virksomhederne, er med til at skabe rammer for vækst og udvikling hos de lokale virksomheder, siger formand for DI Horsens Carsten Wengel.

Bestyrelsen for DI Horsens ser således ud:

 1. Direktør Carsten Wengel, Danish Crown A/S (Formand)
 2. Adm. direktør Lars Nonbye, Ole Nonbye A/S (Næstformand)  
 3. Koncerndirektør Anders Brix, Schou-Fondet, Palsgaard A/S
 4. Medindehaver Flemming Laursen, Ejvind Laursen A/S
 5. Koncerndirektør Hans Schur, Schur International A/S
 6. Adm. direktør Jan J. Samuelsen, System TM A/S
 7. Adm. direktør Johannes Aa. Saugbjerg, Vola A/S
 8. Adm. direktør John Riis, LGT Logistics A/S
 9. Adm. direktør Mikkel Krogslund Andersen, Nissens A/S
 10. Adm. direktør Thomas Iversen, Brimas A/S
 11. Adm. direktør Svend K. Andersen, HiFlux Filtrations A/S
 12. Adm. direktør Søren Munch, Hamlet Protein A/S

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

For yderligere kommentarer:

Kontakt formand for DI Horsens Carsten Wengel, tlf. 4062 0866 eller pressekoordinator Jeppe Bo Rasmussen, tlf. 2440 1897, jebr@di.dk

Billeder

Information om DI Horsens

DI Horsens
DI HorsensFor yderligere information om DI Horsens:

Konsulent Nikolaj Pilgaard
Mail  nipi@di.dk
Tlf. 3377 3902
Mobil: 2128 8584

Sekretær Karen Blum
Mail: kab@di.dk
Tlf. 3377 3677

Følg pressemeddelelser fra DI Horsens

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Horsens

DI Horsens henter to nye bestyrelsesmedlemmer fra Schur Pack Denmark A/S og Simpson Strong-Tie A/S15.5.2019 15:50:00 CESTPressemeddelelse

Ved generalforsamlingen onsdag den 15. maj 2019 fik DI Horsens bestyrelse to nye bestyrelsesmedlemmer; nemlig Managing Director Kasper Bregendahl fra Simpson Strong-Tie A/S og CEO Hans Christian Schur fra Schur Pack Denmark A/S. De afløser koncerndirektør Hans Schur fra Schur International A/S samt direktør Carsten Wengel, Danish Crown A/S, der var formand frem til marts 2019, hvor Johannes Aa. Saugbjerg, der er adm. direktør for Vola A/S, blev valgt som ny formand. Adm. direktør Johannes Aa. Saugbjerg blev genvalgt som formand, og adm. direktør Lars Nonbye fra Ole Nonbye A/S fortsætter som næstformand. Derudover blev der valgt yderligere en næstformand, nemlig Group CEO Anders Brix fra Palsgaard A/S. Johannes Aa. Saugbjerg ser frem til arbejdet i DI Horsens, hvor der bl.a. er fokus på at få udbygget infrastrukturen og uddannet fremtidens medarbejdere. - En udbygning af E45 står øverst på vores ønskeseddel. Medarbejdere og varer spilder alt for meget tid med at holde i kø. I DI Horsens

Avancerede lupbriller udløser Initiativpris til Samsø-virksomhed31.10.2018 14:15:00 CETPressemeddelelse

Ser du de små detaljer? Det gør tandlægen forhåbentlig, når du skal rodbehandles, og kirurgen, når du skal opereres. Klarsynet sørger en mindre virksomhed på Samsø for. ExamVision ApS har stor international succes med særlige lupbriller, der sikrer, at tandlæger og kirurger ser helt skarpt og præcist, når de skal løse deres opgaver. Det udløser nu DI Horsens Initiativpris 2018. Ifølge formanden for DI Horsens, Carsten Wengel, kan virksomhedens succes tilskrives produktudvikling, effektivisering af produktionen og et team af dedikerede eksperter. - De fleste forventer ikke, at man på Samsø finder en virksomhed som ExamVision, der fremstiller avancerede lupbriller til tandlæger og kirurger i mere end 30 lande. ExamVision har et knivskarpt fokus på produkt- og virksomhedsudvikling, og derfor er virksomheden også en helt oplagt vinder af initiativprisen, siger Carsten Wengel. ExamVisions lupbriller er i dag et efterspurgt arbejdsredskab blandt tandlæger og kirurger i hele verden. Virksomhe

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum