DI - Dansk Industri

DI ansætter Morten Høyer som direktør for public affairs og kommunikation

Del

Danmarks største erhvervsorganisation, Dansk Industri, opruster på public affairs-området og ansætter Morten Høyer som DI’s direktør for public affairs og kommunikation. Morten Høyer kommer fra et job som direktør i Aktive Ejere og har tidligere været direktør for politik og kommunikation i Landbrug & Fødevarer.

- Dansk erhvervsliv spiller en afgørende rolle i samfundet, uanset om det gælder skabelsen af job og vækst, håndteringen af klimakrisen eller den nuværende coronakrise. Derfor er en tæt dialog mellem erhvervslivet, vores politikere og civilsamfundet helt afgørende for at finde de rigtige løsninger til at udvikle både vores samfund og danske virksomheder. Det politiske arbejde og samarbejde forstærker DI nu med ansættelsen af Morten Høyer som en særdeles kompetent og erfaren profil, siger adm. direktør Lars Sandahl Sørensen, DI.

Ansættelsen af Morten Høyer som direktør for public affairs og kommunikation sker i sammenhæng med, at DI samtidig har ansat Emil Fannikke Kiær som politisk direktør.

- Med ansættelsen af Emil Fannikke Kiær har DI fået en profil med stærke analytiske, faglige og ledelsesmæssige kompetencer. Nu træder Morten Høyer samtidig ind i DI’s direktion, hvor han kommer med både baggrund, netværk og kompetencer, der vil kunne bringe DI’s public affairs-arbejde til det næste niveau. Samlet set er det en markant styrkelse af DI’s politiske arbejde, siger Lars Sandahl Sørensen.

Den nye direktør for public affairs og kommunikation ser frem til at tiltræde i jobbet.

- Jeg er enormt stolt af at blive en del af DI og repræsentere dansk erhvervsliv. Innovationskraften blandt DI’s medlemmer er enestående, og de fortjener de bedst mulige vilkår for at drive virksomheder i og ud af Danmark. Jeg glæder mig til at hjælpe med at udvikle det politiske arbejde i Danmarks vigtigste erhvervsorganisation og skabe værdi for DI’s medlemsvirksomheder. Derfor var det umuligt for mig at sige nej til at blive en del af DI-holdet, siger Morten Høyer.

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos vicedirektør og pressechef Per Geckler Møller på PGM@di.dk eller tlf. 2949 4434

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

DI: Ny iværksætterpolitik skal gøre Danmark til et paradis for iværksættere13.1.2021 08:21:14 CETPressemeddelelse

Selv mere end ti år efter finanskrisen er Danmark stadigvæk ikke kommet tilbage på samme niveau af nyetablerede virksomheder. Danmark har alvorligt brug for en ny ambitiøs iværksætterpolitik, som kan sikre, at vi får flere nye og levedygtige virksomheder. Det mener Dansk Industri, som opfordrer regeringen og Folketingets partier til at vedtage en politisk målsætning om at gøre Danmark til et paradis for iværksættere.

DI om nedlukning: Så snart verden åbner, bør coronapas og vacciner til eksportmedarbejdere på plads8.1.2021 17:07:22 CETPressemeddelelse

Den markante skærpelse af rejserestriktionerne, hvor verden går i rød, understreger massivt behovet for, at Danmark inden for kort tid som foreslået af DI er hurtigt klar med vacciner til erhvervsrejsende og et digitalt coronapas, så danske virksomheder er klar til at genvinde eksporten, så snart verden åbner igen. Det siger DI’s adm. direktør, Lars Sandahl Sørensen, i en kommentar til de nye rejsevejledninger. - Hele verden går i rød, og rejsemulighederne også for erhvervsrejsende bliver nu stærkt begrænsede. Det er en markant opstramning, og det kommer til at gøre ondt på mange brancher. Mange eksportvirksomheder er i forvejen hårdt trængte på ordrebøgerne efter 10 måneder med sparsom kontakt til deres kunder. Det er en faretruende situation - ikke bare for virksomhederne, men for hele Danmark, fordi vi som land er så afhængige af eksporten, siger adm. direktør Lars Sandahl Sørensen, DI. - Vi vurderer, at myndighederne og regeringen gør det rigtige med en hård, men kortere nedlukning

Borgernes ret til selvbestemmelse er klemt af nye frikommuneforsøg18.12.2020 16:05:02 CETPressemeddelelse

Et flertal i folketinget har indgået en aftale om frikommuneforsøget på ældreområdet, der følger efter tilsvarende aftaler på skole- og dagtilbudsområdet. Formålet med forsøgene er, at kommunerne i videst muligt omfang får mulighed for at fravige statslige og kommunale regler i bestræbelserne på at finde nye veje i opgaveløsningen. Det er positivt, men desværre har regeringen denne gang givet mulighed for, at borgernes rettigheder om frit valg suspenderes i frikommunerne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum