DI - Dansk Industri

DI Aalborgs bestyrelse får to nye medlemmer

Del

Ved DI Aalborgs generalforsamling tirsdag den 26. marts, blev Jonna Mortensen, fabrikschef i Arla Foods Akafa i Svenstrup, og adm. direktør Kevin Rebsdorf fra CompanYoung A/S, valgt ind i organisations bestyrelse.

Peter Rindebæk, COO i Bladt Industries A/S, fortsætter som bestyrelsesformand, og han ser frem til samarbejdet med de to nye stærke profiler.

-          Jeg er glad for at vi får Jonna Mortensen og Kevin Rebsdorf med i bestyrelsen. Arla Foods Akafa er en enormt vigtig virksomhed, som leverer mange arbejdspladser til området. CompanYoung er en ung virksomhed i kraftig vækst, som kan bidrage med værdifuld indsigt i både iværksætteri, teknologi og arbejdskraftudfordringer, siger Peter Rindebæk.

-          Vi går en travl periode i møde, og der er rigeligt at tage fat på for vores nye medlemmer. Et af de store temaer den kommende år bliver arbejdskraft. Medarbejderne bliver ældre, og det er blevet sværere at tiltrække unge faglærte. Samtidig har virksomhederne et ansvar for at ansætte flere lærlinge og mange af vores nordjyske SMV’er efterspørger højtuddannet arbejdskraft. Det er en udfordring, som vi skal tage fat på hurtigst muligt, fortsætter Peter Rindebæk.

Derudover har Morten Haugaard Jacobsen, regionsdirektør i COWI A/S, overtaget posten som næstformand efter Erling Henningsen, adm. direktør i BioMed, der trådte ud af bestyrelsen i efteråret 2018. Morten Haugaard Jacobsen deler posten med Henrik Hagens, der til dagligt er adm. direktør i Hagens Fjedre A/S.

Efter generalforsamlingen i DI Aalborgs ser bestyrelsen sådan ud:

-           COO Peter Rindebæk, Bladt Industries A/S (formand)

-           Adm. direktør Henrik Hagens, Hagens Fjedre A/S (næstformand)

-           Regionsdirektør Morten Haugaard Jacobsen, COWI A/S (næstformand)

-           Managing Director Michael Lundgaard Thomsen, Aalborg Portland A/S

-           Adm. direktør Henrik Sørensen, DESMI A/S

-           Direktør Søren Svendsen, Aalborg Lufthavn a.m.b.a.

-           Fabrikschef Henrik Hedegaard, Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

-           Direktør Peter Christensen, Sintex A/S

-           Direktør Jan Clement, Aars Fjernevarmeværk

-           Adm. direktør Franz Cuculiza, Aage Vestergaard Larsen A/S

-           Direktør Michael Krogsgaard, Jørn Krogsgaard A/S

-           Fabrikschef Jonna Mortensen, Arla Foods Akafa a.m.b.a

Følg os på:

    

Kontakter

Kontaktinformation
For yderligere oplysninger kontakt konsulent i DI Henrik Marcher Larsen, heml@di.dk, tlf.: 4015 8858 eller pressekoordinator Ditte Rieland, dirh@di.dk, tlf.: 2246 7822

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Kommunebesparelser på konsulenter sætter Danmark ned i gear30.5.2020 12:19:52 CESTPressemeddelelse

Der er netop indgået aftaler om økonomien i kommuner og regioner for næste år, og der lægges op til massive besparelser på eksterne konsulenter. Kommunerne skal spare 0,5 mia. kr. allerede næste år og fuldt indfaset 1 mia. kr. i 2025. Og regionerne, som bruger langt færre eksterne eksperter, skal spare et trecifret millionbeløb årligt. DI mener, at offentlig-privat samarbejde og brug af konsulenter er forudsætningen for, at Danmark kan udvikle sig ud af krisen og få den bedste udvikling i det offentlige fremover. - Regeringen har med aftalen for kommuner og regioners økonomi fortsat sine nedskæringer på eksterne konsulenter i det offentlige. Det vil sætte udviklingen af det danske samfund ned i gear ikke at inddrage eksterne rådgivere, der bidrager med ekspertviden, kompetencer og ressourcer i forhold til offentlig udvikling. Det gælder eksempelvis digitalisering, undervisning, grøn omstilling og sundheds- og ældreområdet. Det er en forkert vej at gå, nu hvor Danmark skal udvikle sig u

DI: Forsigtig grænseåbning vil have markante samfundsmæssige konsekvenser29.5.2020 15:00:15 CESTPressemeddelelse

Danmarks adgang til og fra resten af verden har afgørende betydning for danske virksomheder, medarbejdere og hele vores samfundsøkonomi. Eksporten, turismen og luftfarten er stærkt afhængige af vores åbenhed – og de er hårdt ramt af krisen. I det lys er enhver udsigt til åbning godt nyt – men den meget begrænsede åbning, som regeringen nu vil foretage, vil få store konsekvenser for Danmark, vores samfundsøkonomi og vores job. DI opfordrer til, at sker en en yderligere åbning hurtigst muligt for at bringe dansk økonomi på fode igen. - Den meget begrænsede åbning til Tyskland, Norge og Island forekommer overforsigtig. Vi har stor forståelse for vigtigheden af at være agere sundhedsmæssigt forsvarlig, men det er vigtigt at gøre sig klart, at en så forsigtig åbning vil have store konsekvenser for vores samfund, siger Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør i DI. - Vi har ikke indblik i beslutningsgrundlaget – og anerkender fuldt ud, at regeringen og myndighederne skal træffe nogle svære beslu

DI: AUB-aftale skal holde hånden under lærlinge og elever28.5.2020 22:47:16 CESTPressemeddelelse

Efter langvarige forhandlinger er der kl. 20.30 torsdag aften indgået en aftale mellem regeringen og arbejdsmarkedets parter om, hvordan opsparede midler i Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag (AUB) skal udmøntes. Pengene er indbetalt af danske virksomheder, og de skal som en del af finansminister Nicolai Wammens tre økonomiske hovedspor frem mod sommerferien gå til at understøtte danske virksomheder under corona-krisen og virksomhedernes uddannelse af lærlinge og elever. DI er tilfredse med aftalen, som udmønter 6,1 mia. kr., og tilbagefører knap 5 mia. kr. til virksomhederne. - Aftalen er afbalanceret. Den tager hensyn til, at virksomhederne mangler likviditet ved, at der sendes penge tilbage i virksomhederne, siger Kim Graugaard, viceadm. direktør i Dansk Industri (DI). - Virksomhederne har betalt for meget ind til AUB i flere år, så det er tilfredsstillende, at de får penge tilbage netop i en situation, hvor de fleste virksomheder er meget pressede. Samtidig understøtter aftalen, at v

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum