DI - Dansk Industri

DI Aalborgs bestyrelse får to nye medlemmer

Del

Ved DI Aalborgs generalforsamling tirsdag den 26. marts, blev Jonna Mortensen, fabrikschef i Arla Foods Akafa i Svenstrup, og adm. direktør Kevin Rebsdorf fra CompanYoung A/S, valgt ind i organisations bestyrelse.

Peter Rindebæk, COO i Bladt Industries A/S, fortsætter som bestyrelsesformand, og han ser frem til samarbejdet med de to nye stærke profiler.

-          Jeg er glad for at vi får Jonna Mortensen og Kevin Rebsdorf med i bestyrelsen. Arla Foods Akafa er en enormt vigtig virksomhed, som leverer mange arbejdspladser til området. CompanYoung er en ung virksomhed i kraftig vækst, som kan bidrage med værdifuld indsigt i både iværksætteri, teknologi og arbejdskraftudfordringer, siger Peter Rindebæk.

-          Vi går en travl periode i møde, og der er rigeligt at tage fat på for vores nye medlemmer. Et af de store temaer den kommende år bliver arbejdskraft. Medarbejderne bliver ældre, og det er blevet sværere at tiltrække unge faglærte. Samtidig har virksomhederne et ansvar for at ansætte flere lærlinge og mange af vores nordjyske SMV’er efterspørger højtuddannet arbejdskraft. Det er en udfordring, som vi skal tage fat på hurtigst muligt, fortsætter Peter Rindebæk.

Derudover har Morten Haugaard Jacobsen, regionsdirektør i COWI A/S, overtaget posten som næstformand efter Erling Henningsen, adm. direktør i BioMed, der trådte ud af bestyrelsen i efteråret 2018. Morten Haugaard Jacobsen deler posten med Henrik Hagens, der til dagligt er adm. direktør i Hagens Fjedre A/S.

Efter generalforsamlingen i DI Aalborgs ser bestyrelsen sådan ud:

-           COO Peter Rindebæk, Bladt Industries A/S (formand)

-           Adm. direktør Henrik Hagens, Hagens Fjedre A/S (næstformand)

-           Regionsdirektør Morten Haugaard Jacobsen, COWI A/S (næstformand)

-           Managing Director Michael Lundgaard Thomsen, Aalborg Portland A/S

-           Adm. direktør Henrik Sørensen, DESMI A/S

-           Direktør Søren Svendsen, Aalborg Lufthavn a.m.b.a.

-           Fabrikschef Henrik Hedegaard, Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

-           Direktør Peter Christensen, Sintex A/S

-           Direktør Jan Clement, Aars Fjernevarmeværk

-           Adm. direktør Franz Cuculiza, Aage Vestergaard Larsen A/S

-           Direktør Michael Krogsgaard, Jørn Krogsgaard A/S

-           Fabrikschef Jonna Mortensen, Arla Foods Akafa a.m.b.a

Følg os på:

    

Kontakter

Kontaktinformation
For yderligere oplysninger kontakt konsulent i DI Henrik Marcher Larsen, heml@di.dk, tlf.: 4015 8858 eller pressekoordinator Ditte Rieland, dirh@di.dk, tlf.: 2246 7822

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum