DGI-byen

DGI-byen og CoastZone A/S indgår samarbejde

Del

DGI-byen har indledt et nyt samarbejde med CoastZone A/S, som tilbyder møde- og teambuilding aktiviteter, der med fordel kan indgå som en del af jeres mødedag eller teamevent. Aktiviteterne sætter gang i både hoved og krop og tilrettelægges, så alle uanset interesse og fysik kan deltage.

HVORNÅR: Den 6. september 2018

HVEM: DGI-byen indgår samarbejde med CoastZone A/S omkring nye events

HVAD: Teambuilding og samarbejdsøvelser i DGI-byen

FØLG MED: www.dgi-byen.dk/events/coastzone/


Med møde-breaks, der involverer og motiverer, sikrer I de optimale betingelser for et udbytterigt møde. Ved at forene jeres agenda med teambuilding-aktiviteter inde eller ude får I en fælles referenceramme og opnår en dybere forankring af dagens faglige budskaber.

Teambuilding med CoastZone A/S sætter gang i både hoved og krop og er kendetegnet ved en særlig forståelse for det gode samarbejde. I kan vælge mellem:

  • Spot On - Omgivelserne er jeres spilleplade i en aktiv quiz, hvor I bruger en tablet som stifinder og paratviden, kreativitet og taktik i kampen om point. Uret tikker, og I skal træffe en beslutning... Løsningerne bringer jer både tættere på mål og på hinanden.
  • GPS Adventure - Udfold jeres samarbejde på tværs af geografi med live GPS-tracking. Del viden, knæk koderne og hjælp hinanden frem til checkpunkter. Scenen er sat for en dynamisk konkurrence, hvor I mærker spændingen mellem base og felt – hele vejen til mål!
  • Brain Game - Med De 9 intelligenser som afsæt forenes teamwork og personlig intelligens i opgaveløsningen: Er du logisk, visuel, naturalistisk, sproglig, filosofisk, musisk, kropslig, inter- eller intrapersonel?

CoastZone A/S er kåret som ’Årets bedste teambuilding leverandør’ i 2016, 2017 og 2018, og er specialister i at sætte mennesker i bevægelse og skabe bevægelse i mennesker.

DGI-byen kan du desuden give dig i kast med klatring, fægtning, skydning, human football og bueskydning. Kontakt vores event afdeling for mere information event@dgi-byen.dk.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information, pressebilleder eller interview.

DGI-byen:
Sport & Kulturchef - Anne Liisberg
Email: anl@dgi-byen.dk eller telefon: 2279 0158

CoastZone A/S:
Team Training Manager – Tobias Bartholdy
Email: tobias@coastzone.dk eller telefon: 2851 2277

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Information om DGI-byen

DGI-byen
Tietgensgade 65
1704 København V

+45 3329 8000http://www.dgi-byen.dk

Erhverv, sport og kultur.

Følg pressemeddelelser fra DGI-byen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DGI-byen

Et aktivt foreningsliv for alle22.10.2018 14:48:52Pressemeddelelse

Der er sket meget med foreningslivet, siden den første idrætsforening (Dansk Idrætsforbund) blev skabt tilbage i 1896 som en paraplyforening, der kunne hjælpe og repræsentere de mindre lokalforeninger. ’Foreningernes Dag’ i DGI-byen er skabt for, at hjælpe de mange forskellige foreninger vi huser med at formidle deres budskab og at skabe en hyggelig dag for dem, der allerede er i foreninger og dem, der måske får lyst til at prøve det.

Danmarks største HR messe i Øksnehallen - Træfpunkt HR 201826.9.2018 13:56:26Pressemeddelelse

Med hovedtalere som Louise Opprud Jakobsen, Future of Work Specialist, DareDisrupt, Bastian Overgaard, ekspert i stilhed, Astrid Haug, digital rådgiver, Rasmus Hougaard, forfatter, grundlægger og CEO, Potential Project, Anne Sofie Espersen, skuespiller og forfatter Claus Skytte, m.fl. til årets HR-messe er der lagt op til et tætpakket fagligt program, hvor besøgende kan høste erfaringerne fra nogle af de bedste praktikere og teoretikere i Danmark.

TechBBQ stiller skarpere på startups forretningsforbindelser18.9.2018 10:38:15Pressemeddelelse

Danmarks største tech iværksætterfestival, TechBBQ, skruer op for flere workshops, roundtables og andre netværksaktiviteter, som kan styrke startups lokale og globale forretningsforbindelser, når flere end 4.000 iværksættere, investorer og andre interessenter fra ind- og udland fylder Øksnehallen den 24-25 september. Scenerne bliver fortsat spækket med spændende danske og internationale founders og andre speakers.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum