DGI-byen

DGI-byen og CoastZone A/S indgår samarbejde

Del

DGI-byen har indledt et nyt samarbejde med CoastZone A/S, som tilbyder møde- og teambuilding aktiviteter, der med fordel kan indgå som en del af jeres mødedag eller teamevent. Aktiviteterne sætter gang i både hoved og krop og tilrettelægges, så alle uanset interesse og fysik kan deltage.

HVORNÅR: Den 6. september 2018

HVEM: DGI-byen indgår samarbejde med CoastZone A/S omkring nye events

HVAD: Teambuilding og samarbejdsøvelser i DGI-byen

FØLG MED: www.dgi-byen.dk/events/coastzone/


Med møde-breaks, der involverer og motiverer, sikrer I de optimale betingelser for et udbytterigt møde. Ved at forene jeres agenda med teambuilding-aktiviteter inde eller ude får I en fælles referenceramme og opnår en dybere forankring af dagens faglige budskaber.

Teambuilding med CoastZone A/S sætter gang i både hoved og krop og er kendetegnet ved en særlig forståelse for det gode samarbejde. I kan vælge mellem:

  • Spot On - Omgivelserne er jeres spilleplade i en aktiv quiz, hvor I bruger en tablet som stifinder og paratviden, kreativitet og taktik i kampen om point. Uret tikker, og I skal træffe en beslutning... Løsningerne bringer jer både tættere på mål og på hinanden.
  • GPS Adventure - Udfold jeres samarbejde på tværs af geografi med live GPS-tracking. Del viden, knæk koderne og hjælp hinanden frem til checkpunkter. Scenen er sat for en dynamisk konkurrence, hvor I mærker spændingen mellem base og felt – hele vejen til mål!
  • Brain Game - Med De 9 intelligenser som afsæt forenes teamwork og personlig intelligens i opgaveløsningen: Er du logisk, visuel, naturalistisk, sproglig, filosofisk, musisk, kropslig, inter- eller intrapersonel?

CoastZone A/S er kåret som ’Årets bedste teambuilding leverandør’ i 2016, 2017 og 2018, og er specialister i at sætte mennesker i bevægelse og skabe bevægelse i mennesker.

DGI-byen kan du desuden give dig i kast med klatring, fægtning, skydning, human football og bueskydning. Kontakt vores event afdeling for mere information event@dgi-byen.dk.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information, pressebilleder eller interview.

DGI-byen:
Sport & Kulturchef - Anne Liisberg
Email: anl@dgi-byen.dk eller telefon: 2279 0158

CoastZone A/S:
Team Training Manager – Tobias Bartholdy
Email: tobias@coastzone.dk eller telefon: 2851 2277

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Information om DGI-byen

DGI-byen
Tietgensgade 65
1704 København V

+45 3329 8000http://www.dgi-byen.dk

Erhverv, sport og kultur.

Følg pressemeddelelser fra DGI-byen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DGI-byen

Fotoudstilling i Øksnehallen: GRAFFITI København 1984-201918.6.2019 13:29:39 CESTPressemeddelelse

Vi skal tilbage til 1984. Dengang 20 kroner gjorde dig rig på cola og tobak. Og dengang de første spraydåse-strøg blev taget på byens vægge i København. Graffiti kaldte de det i New York, og graffiti kom det til at hedde i København, da byens unge importerede konkurrencen, adrenalinen og det farverige gademiljø til byen. I Øksnehallen kan du henover sommeren opleve Graffitiens ankomst til København og dens udvikling igennem 25 år fortalt af graffitimalerne selv.

Fotobogsfestival i DGI-byen27.5.2019 14:28:05 CESTPressemeddelelse

Lørdag d. 8. juni 2019 afholder DGI-byen fotobogsfestival for alle, der har en passion for fotobøger og kunstfotografi sammen med en række relevante butikker og forlag. På festivallen bliver der er rig mulighed for møder og samtaler mellem både gæster og forlag. I hele festivalens åbningstid er der bogmarked og mulighed for at se udstillingerne "90" af Fotograf Klaus Holsting, "Encounters - Nordic Photography Beyond Borders" hos Fotografisk Center og "The CPH Deep End" af Fotograf Søren Bech. Festivalen er for alle, der har en passion for fotobøger og kunstfotografi. Gæsterne kan også opleve foto-udstillinger samt workshops og talks, der blandt andet går i dybden med tilblivelsen og bearbejdelsen af de projekter, der udgives i bogformat.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum