DGI Byen lancerer online foredrag og træning

Del

HVORNÅR Marts - april 2020 HVEM DGI Byen HVAD DGI Byen lancerer online foredrag og træning FØLG MED https://www.dgibyen.dk/da/kultur-aktiviteter/hjemmeaktiviteter/

DGI Byen skaber rum, hvor mennesker bevæger hinanden. Vi udvikler bevægende oplevelser og aktiverer vores gæster i sociale fællesskaber, der skaber fysisk og mental energi. I denne tid kan det være en udfordring, da vi selvfølgelig følger myndighedernes anbefalinger og holder lukket. Men sidder man derhjemme og savner at bevæge hovedet og kroppen, så lancerer vi som noget helt nyt videoindhold med vores samarbejdspartnere, som du kan nyde godt af derhjemme.

Vi starter mandag d. 23. marts med et online, gratis foredrag med Henrik Mathiasen, foredragsholder og stifter af Optimisten.dk. Som så mange andre foredragsholderes, blev alle Henriks foredrag aflyst i forbindelse med Covid-19, og det i en tid, hvor der er mere brug for optimisme end nogensinde før. Derfor stiller vi vores tomme konferencelokaler til rådighed til fordel for Henriks spændende tanker, der forhåbentlig kan inspirere og hjælpe folk igennem denne tid. (Ønsker pressen interview med Henrik er dette muligt, kontakt gerne Anne Liisberg, se kontaktoplysninger nedenstående.) Foredraget kan ses her.

Følge også med i vores online hjemmetræning for både voksne og børn med baby-steps.dk, som ejes af Ann Helene Kristensen, der er uddannet ergoterapeut og underviser i babysvømning og babystimulastik.

Er du mere til kulturoplevelser, skal du udforske vores partner Fotografisk Centers online udstillingsplatform ON THE GO. Se f.eks. fotografierne i udstillingen World in Brief, som er et kurateret udvalg af værker fra både tidligere og nuværende billedserier.

Der vil løbende komme indhold i løbet af den næste månedstid, som kan ses på vores hjemmeside og sociale medier.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information, pressebilleder eller interview.

DGI Byen
Head of Marketing & Communications Anne Liisberg
Email: presse@dgi-byen.dk eller mobil +45 2279 0158

Billeder

Links

Information om DGI Byen

DGI Byen
Tietgensgade 65
1704 København V

+45 3329 8000http://www.dgibyen.dk

Erhverv, sport og kultur.

Følg pressemeddelelser fra DGI Byen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DGI Byen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum