Ekspertvalg.dk

Derfor bør du have en kaffeautomat på din arbejdsplads

Del

Kaffe har en række fordele, der i den grad kan være med til at gøre arbejdsdagen både mere produktiv og hyggelig. Foruden at skabe en hyggelig og social atmosfære når du mødes med dine kollegaer nede ved kaffemaskinen, giver kaffe dig blandt andet mere energi, gør dig gladere og giver en øget koncentration og produktivitet.

Der kan være mange fordele ved at anskaffe sig en kaffeautomat til virksomheden. Foruden at bidrage socialt giver kaffe nemlig en masse andre fordele, der kan øge produktiviteten i løbet af arbejdsdagen. Ekspertvalg.dk har kigget nærmere på, hvilke fordele kaffe har. Kaffe kan blandt andet give dig mere energi, da den indeholder koffein. Derudover udløser kaffe dopamin, også kaldet hjernes lykkemiddel, og dette giver hjernen en følelse af velbehag.

Øget opmærksomhed, koncentration og hukommelse

Kaffe giver en øget opmærksomhed og koncentration. Dette skyldes i høj grad, at der er koffein i kaffe, som er et stimulans. Dette bidrager til, at du bliver mere vågen og opmærksom. Omkring 20 minutter efter, at du har indtaget kaffen, vil du allerede kunne mærke koffeinen og føle dig mere vågen. Dette medvirker også ofte til, at du bliver mere koncentreret, som i sidste ende gør, at du er mindre tilbøjelig til at lave fejl. Undersøgelser har ligeså vist, at kaffe kan øge hukommelsen i op til 24 timer efter, at du har drukket den.

En stor markedsplads for B2B-produkter

Ekspertvalg.dk er en B2B-markedsplads, hvor du kan modtage op til flere tilbud på forskellige kontorartikler, herunder kaffeautomater, printer og kassesystemer. Ekspertvalg.dk har derudover en række domæner, der er specialiseret indenfor de forskellige områder. Du kan på Kaffeautomatpriser.dk blandt andet læse meget mere om kaffeautomater og -maskine og på Kopimaskinepriser.dk læse mere om kopimaskiner og printere. Til slut kan du hos Kassesystempriser.dk finde priser på forskellige kassesystemer til din virksomhed.

Kontakter

Billeder

Information om Ekspertvalg.dk

Ekspertvalg.dk
Ekspertvalg.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

70 70 20 51https://www.ekspertvalg.dk/
Ekspertvalg.dk er en sammenligningstjeneste, hvori du kan sammenligne og modtage op til fire skræddersyede tilbud på diverse B2B-produkter til din virksomhed. Du kan derved spare både tid og penge ved at sammenligne disse tilbud på Ekspertvalg.dk.

Følg pressemeddelelser fra Ekspertvalg.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ekspertvalg.dk