Sådan går du milliardærens vej
At sidde blandt de rigeste er en livslang kamp
Skru forventningerne ned, hvis du drømmer om at komme med i milliardærklubben tidligt i livet. Det har for de fleste taget mange år at opbygge et stort imperium med en stor formue.
Den yngste på listen over de 25 rigeste danskere, Henrik Østenkjær Lind er imidlertid 43 år gammel. Med sin unge alder stikker han ud på listen, da gennemsnitsalderenligger på 64 år.
LEG GODT hiver gennemsnittet op
Danmarks 25 rigeste personer har samlet set en gennemsnitlig formue på 19,12 milliarder kr. Det er især LEGO-manden Kjeld K. Kristiansen, der hiver gennemsnittet op, eftersom hans families formue er på hele 135 milliarder kr.
For at komme med på listen over Danmarks rigeste skal du som minimum anskaffe dig en formue på 4,8 milliarder, som det kræves for at blive budt velkommen i den eksklusive rigmandsklub.
Vejen til at blive milliardær går gennem DTU
Fælles for de rigeste danskere er, at de fleste har taget enten en videregående uddannelse eller lang videregående uddannelse. Hver fjerde af de 25 rigeste er dimitteret fra DTU. Det er i forlængelse heraf også teknologien, der tager føringen i forhold til hvilke brancher de rigeste beskæftiger sig indenfor. Hele 28% af milliardærerne driver nemlig virksomhed indenfor denne kategori herunder Danfoss, Linak, Foss, 3Shape og AVK.
Foruden den rette uddannelse, hjælper det gevaldigt, hvis du kan videreføre en allerede eksisterende millionbusiness. Der er nemlig 64%, der er født under en heldig stjerne og har ført virksomheden videre fra familien. De resterende 36%, har opfundet virksomheden selv og skabt deres formue på baggrund af det.
Undersøgelsen tegner et tydeligt billede af, hvem der sidder på de store summer og hvad det kræver at komme med på listen over Danmarks rigeste. Læs videre her: Hvad du ikke vidste om de 25 rigeste danskere
Nøgleord
Kontakter
Signe Kirk AndersenContent Coordinator
Tlf:+45 70 70 20 51ska@awmnetwork.comBilleder
Links
Information om Ekspertvalg.dk
Følg pressemeddelelser fra Ekspertvalg.dk
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Ekspertvalg.dk
Derfor bør du have en kaffeautomat på din arbejdsplads17.12.2019 13:43:26 CET | Pressemeddelelse
Kaffe har en række fordele, der i den grad kan være med til at gøre arbejdsdagen både mere produktiv og hyggelig. Foruden at skabe en hyggelig og social atmosfære når du mødes med dine kollegaer nede ved kaffemaskinen, giver kaffe dig blandt andet mere energi, gør dig gladere og giver en øget koncentration og produktivitet.
Ekspertvalg.dk’s bud på brancher med mest og mindst work-life balance19.9.2019 09:34:59 CEST | Pressemeddelelse
Ifølge en undersøgelse på Ekspertvalg.dk, som er blevet foretaget med udgangspunkt i en rapport fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, viser det sig, at de brancher, der har mest arbejdsglæde blandt medarbejdere, alle har det til fælles, at de har stor frihed.
Stor guide: Find rundt i junglen af prissammenligningssider13.12.2018 09:51:04 CET | Pressemeddelelse
Sammenligningstjenester, prisportaler og RFQ-tjenester - kært barn har mange navne. Antallet af prissammenligningstjenester på nettet er kun vokset, siden de første kom frem omkring årtusindeskiftet. Ekspertvalg.dk har derfor samlet 18 eksempler på gode prisportaler til dig for at give dig et bedre overblik over markedet.
Sådan klarer de danske virksomheder sig på Facebook13.9.2018 09:48:14 CEST | Pressemeddelelse
Ifølge en undersøgelse foretaget af Ekspertvalg.dk indtager smykkevirksomheden Pandora førstepladsen over danske virksomheder med flest likes på Facebook. Pandora har hele 13 millioner flere likes end Novo Nordisk, der ligger på 10. pladsen i listen over de mest likede, danske virksomheder på Facebook.
Så meget er arbejdsforholdene blevet forbedret de sidste 80 år21.8.2018 10:20:16 CEST | Pressemeddelelse
Det er ikke nogen overraskelse, at lønnen er steget igennem de sidste mange par år, ikke desto mindre kan det stadig være opsigtsvækkende, når tallene bliver holdt oppe imod hinanden. Den gennemsnitlige timeløn lå i 1938 på 1,43 kr., hvorimod den i dag ligger på 250,12 kr. Dermed er lønnet blevet 175 gange højere de sidste 80 år.