Ekspertvalg.dk

Stor guide: Find rundt i junglen af prissammenligningssider

Del
Sammenligningstjenester, prisportaler og RFQ-tjenester - kært barn har mange navne. Antallet af prissammenligningstjenester på nettet er kun vokset, siden de første kom frem omkring årtusindeskiftet. Ekspertvalg.dk har derfor samlet 18 eksempler på gode prisportaler til dig for at give dig et bedre overblik over markedet.

Der findes et hav af sammenligningssider, og i dag er det muligt at sammenligne priser og få tilsendt tilbud på mange forskellige produkter og tjenester online. Ekspertvalg.dk har derfor undersøgt markedet for RFQ-tjenester og sammenligningssider og samlet 18 gode eksempler.

Ekspertvalg.dk’s liste over sammenligningstjenester

Markedet for sammenligningsportaler og RFQ-tjenester er stort og til tider uoverskueligt. Det, der egentlig burde gøre livet for forbrugerne lettere, kan i nogle tilfælde ende med at gøre det sværere.

På Ekspertvalg.dk’s liste finder du alt fra store og velkendte sammenligningssider som rejsesøgemaskinen Momondo.com til mindre RFQ-tjenester som GreenMatch.dk, hvor du eksempelvis kan få tilbud på varmepumper.

Listen tager udgangspunkt i prisportaler som PriceRunner.com, hvor forbrugeren kan sammenligne priser på forskellige produkter og RFQ-tjenester, hvor forbrugeren bliver sat i forbindelse med flere udbydere af en specifik tjeneste.

Hvordan finder du den bedste hjemmeside til prissammenligning?

I dag undersøger op mod 88% af forbrugerne et produkt online, hvilket kan forklare, hvorfor sammenligningsportaler er blevet så populære.Det er dog langt fra alle sammenligningshjemmesider, som er lige gode, hvilket Forbruget Tænk påpeger i deres undersøgelse af flyprisportaler.

Ekspertvalg.dk anbefaler, i tråd med Forbruger- og Konkurrencestyrelsen, at man som forbruger ser sig godt for og bruger sin sunde fornuft, når man benytter sig af en prisportal. Følgende gode råd kan være en passende rettesnor i mødet med en prisportal:

  • Undersøg, om du bliver præsenteret for det billigste produkt eller en betalt annonce
  • Benyt flere sammenligningstjenester til den samme søgning
  • Brug prissammenligning som grundlag til en senere forhandling
  • Undersøg, om du kan få varen billigere ved at bruge internationale sammenligningssider
  • Tjek, om levering er med i prisen eller ej

Læs mere om undersøgelsen her: Ultimativ guide til online sammenligningstjenester

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Ekspertvalg.dk

Ekspertvalg.dk
Ekspertvalg.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

70 70 20 51https://www.ekspertvalg.dk/
Ekspertvalg.dk er en sammenligningstjeneste, hvor du kan sammenligne og modtage op til fire skræddersyede tilbud på diverse B2B-produkter til din virksomhed. Du kan derved spare både tid og penge ved at sammenligne tilbud på Ekspertvalg.dk.

Følg pressemeddelelser fra Ekspertvalg.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ekspertvalg.dk