Det Kongelige Teater

Den Kongelige Opera på storstilet operakoncertturné til Aalborg

Del

Et helt særligt samarbejde mellem Det Kongelige Teater og Aalborg Kongres & Kultur Center betyder, at nordjyske operaelskere kan opleve en koncertopførelse af Puccinis La bohème med mere end 115 medvirkende fra Det Kongelige Teater.

Det er en turné i det helt store format, når 70 musikere fra Det Kongelige Kapel, 40 sangere fra Det Kongelige Operakor, 5 solister fra Den Kongelige Opera samt 2 internationale solister, teatrets italienske 1. gæstedirigent Paolo Carignani sammen med de lokale børnekor Nordjysk Pigekors Juniorkor og Sang & Klang Juniorkor koncertopfører hele Puccinis elskede klassiker La bohéme i Aalborg Kongres & Kultur Center søndag den 10. april.

”Det er første gang Det Kongelige Teater turnerer i denne skala med så mange af teatrets ensembler i en koncert, som ovenikøbet forener deres kræfter med to lokale børnekor, og det er vi naturligvis meget taknemmelige for, at Aalborg Kongres & Kultur Center har fået stablet på benene” fortæller Operachef John Fulljames.

Puccinis vidunderlige opera om kunst og kærlighed er selve indbegrebet af en klassisk opera med dens storslåede orkestrering og rørende, menneskelige fortælling. La bohème handler om unge elskende, og det går lige i hjertet, når man følger personerne gennem både glæde og sorg.

Blandt de medvirkende ved koncertopførelsen er Gisela Stille som Mimi, Matteo Lippi som Rodolfo, Luthando Qave som Marcello, Magnus Berg som Schaunard, Kyungil Ko som Colline og Clara Cecilie Thomsen, der modtog Aalborg Operapris 2020, synger Musetta.

Læs om operakoncertturnéen på Det Kongelige Teaters hjemmeside

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum