Folkebevægelsen mod EU

Debatmøde: EU set fra byggepladsen

Del
Mød medlem af Folketinget for Enhedlisten Finn Sørensen samt den kvindelige bygningssnedker Bodil Sigen til en debat om EU's indflydelse på det danske arbejdsmarked. Hos 3F Faxe torsdag d. 17 november.

Folkebevægelsen mod EU inviterer til debat- og informationsmøde hos 3F Faxe torsdag den 17. november i anledning af 50-året for dansk medlemskab af EU. Bliv klogere på konsekvenserne af EU’ Indre Marked på det danske arbejdsmarked, fagbevægelsens løsninger og udfordringerne med organisering af udenlandske kollegaer.

Få et historisk overblik over fagbevægelsens erfaringer med EU's Indre Marked. Ved Finn Sørensen, tidligere formand for Bryggeriarbejdernes Fagforening i København, samt næstformand, 3F Industri og Service (2005-2011), medlem af folketinget for Enhedslisten og arbejdsudvalget hos Fagbevægelsen mod Unionen.

Hør også oplæg af Bodil Signe, bygningssnedker og medlem af aktivistgruppen BJMF Immigrant, om hvordan man rent praktisk organiserer udenlandske lønarbejdere på de danske byggepladser.

Kom forbi, få ny viden og sig din mening. Det er gratis og alle velkommen.

Tid og sted: Torsdag d. 17. november kl 19-21. Hos 3F Faxe, Rådhusvej 73, 4640 Faxe.

Mødet er finansieret af Europa-Nævnet og afvikles i anledning af 50-året for dansk medlemskab af EU.

Billeder

Links

Information om Folkebevægelsen mod EU

Folkebevægelsen mod EU
Folkebevægelsen mod EU
Lyngbyvej 42
2100 København Ø

+45 35 36 37 40https://www.folkebevaegelsen.dk/

Folkebevægelsen mod EU’s formål er at bringe Danmarks medlemskab af EU til ophør.

Folkebevægelsen mod EU er imod EU’s overstatslige styring og politiske integration. Modstanden mod EU er en kamp for selvbestemmelsesret og for et selvstændigt Danmark i et frit internationalt samarbejde.

Følg pressemeddelelser fra Folkebevægelsen mod EU

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Folkebevægelsen mod EU

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum