Folkebevægelsen mod EU

Folkebevægelsen mod EU aktiv med kampagne op til EU-valget

Del

Selvom Folkebevægelsen mod EU ikke er på stemmesedlen til EU-parlamentsvalget den 9. juni, er der gang i flere aktiviteter i bevægelsen, der i denne valgkamp arbejder som en "aktivistisk tænketank."

Valgkampsmaterialer
Valgkampsmaterialer

Der er søsat aktiviteter som TV-programmer, podcasts, annoncer på metrostationer, debatmøder, uddeling af ny flyer, to valgaviser, læserbreve og indhold til sociale medier.

"Der mangler et konstruktivt modspil til de EU-begejstrede partier, der stiller op til EP-valget. Med udviklingen i retning af EU-traktatens mål om "en stadig snævrere union" oplever danskerne, hvordan beslutninger om alt fra kommunalbudgetter til udenrigspolitik flyttes til EU. Der er derfor brug for, at vi fortsætter vores oplysende arbejde om EU-medlemskabets konsekvenser og jeg er glad for, at vi formår at skabe noget synlighed under valget," udtaler Susanna Dyre-Greensite, forperson for Folkebevægelsen mod EU. 

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Folkebevægelsen mod EU

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Folkebevægelsen mod EU

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye