Region Sjælland

De seks vaccinationscentre i Region Sjælland flytter

Del

Fra onsdag 10. februar og en uge frem flytter vaccinationscentrene i Guldborgsund, Roskilde, Holbæk, Slagelse, Køge og Næstved til nye lokaler. Indflytningen starter onsdag den 10. februar og forventes afsluttet onsdag 17. februar.

I denne uge drejer det sig om Arena Næstved, Roskilde Kongrescenter, Slagelse Hallen og i næste uge kommer turen til Ejegodhallen i Nykøbing Falster, Herfølgehallen og Holbæk Sportsby. Vi opfordrer borgerne til at være opmærksomme på, hvilken adresse de har booket sig til.

Her finder du de seks vaccinationscentre i Region Sjælland. Åbningstider alle dage kl. 8.00 – 22.00.

Vaccinationscenter

Åbner

Arena Næstved,
Ved Stadion 11,

4700 Næstved

Onsdag 10. februar

Roskilde Kongrescenter hal D,

Møllehusvej 15,

4000 Roskilde

Torsdag 11. februar

Slagelse Hallen,
Parkvej 33,

4200 Slagelse

Fredag 12. februar

Ejegod Hallen,

Møllebakken 7,

4800 Nykøbing F

Mandag 15. februar

Herfølgehallen,

Vordingborgvej 124,

4681 Herfølge

Tirsdag 16. februar

Holbæk Sportsby,

Sports Allé,

4300 Holbæk

Onsdag 17. februar

Kontakter

Links

Information om Region Sjælland

Region Sjælland
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

https://www.regionsjaelland.dk

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

Nu åbner Region Sjælland 11 nye vaccinationscentre til de særligt sårbare2.3.2021 06:00:00 CETPressemeddelelse

Fra uge 10 åbner Region Sjælland 11 nye vaccinationscentre. I første omgang er tilbuddet specifikt henvendt til netop de særligt sårbare borgere, som har vanskeligt ved at køre hen til et af regionens seks allerede eksisterende vaccinationscentre. De 11 nye centre sikrer, at denne gruppe borgere allerede fra næste uge kan blive vaccineret i deres egen kommune, tæt på eget hjem. Senere, når regionen modtager større leverancer af vacciner, så vil alle borgere kunne modtage vaccination lokalt.

Klar besked til transportministeren: Sjælland vil have motorvej til Kalundborg og Næstved og styrke den kollektive trafik26.2.2021 07:00:00 CETPressemeddelelse

Som optakt til Folketingets kommende forhandling om infrastruktur og grøn mobilitet mødes sjællandske politikere, Novo Nordisk Kalundborg, Ardagh Glass Holmegaard og repræsentanter fra fagbevægelsen fredag med transportministeren med entydigt budskab: Sjælland står sammen om at få mere motorvej og kollektiv trafik og styrke grøn omstilling i transporten.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum