Nets

Danskernes brug af Dankort i februar 2017

Del

I februar steg antallet af betalinger med Dankort med 1,3%, og forbruget med Dankort faldt med 0,6%, hvilket primært skyldes skuddagen i februar 2016.

Oversigt over brug af Dankort i februar

 

    

2017

2016

Vækst

Antal betalinger med Dankort* (mio.)

90,9

89,8

1,3%

Dankort-forbrug i fysisk handel og online (mia. DKK)*

25,3

25,5

-0,6%

*Tallene for forbrug og betalinger er eksklusive pengeoverførsler via mobil, hvor Dankort er brugt. Disse overførsler udgør omkring 5-6% af det totale antal betalinger med Dankort.Tallene i tabellen er afrundet for overskuelighedens skyld.

Oversigten over danskernes brug af Dankort for februar omfatter udelukkende det samlede antal betalinger samt det samlede forbrug. Dermed fremgår fordelingen mellem brug i fysisk handel og online ikke for denne måned. Årsagen til ændringen er, at Nets er i gang med en opdatering af datasystemerne, der registrerer betalinger med Dankort. Denne opdatering forventes klar til maj.

Kontakter

Press Officer Nevena Duric, Nets A/S
T: +45 29 48 26 46
E: nduri@nets.eu

Billeder

Information om Nets

Nets
Nets
Lautrupbjerg 10
2750 Ballerup

44 68 44 68https://www.nets.eu/dk-da

Følg pressemeddelelser fra Nets

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Nets

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum