Danske Spil A/S

Danske Spil: Glem alt om Bendtner – Her er ham, Danmark skal sætte sin lid til

Del

Når Danmark lørdag tager imod Irland, så bliver det med fuldt hus i Parken. Det er dog ikke den norske topscorer Nicklas Bendtner, danskerne sætter sin lid til.

Der er lagt op til en gyser i Parken på lørdag, når Danmark skal spille en altafgørende kamp mod Irland for at kvalificere sig til VM 2018 i Rusland. Og spørger man Oddset-spillerne, hvem de tror, der kommer til at lave mål for Danmark, så kan man godt glemme alt om Nicklas Bendtner.

For to år siden, da Danmark spillede imod Sverige i den afgørende playoff-kamp om at komme til EM, spillede dobbelt så mange på Bendtner som første målscorer i forhold til Christian Eriksen. Men det billede er nu ændret.

Næsten syv gange flere, tror nemlig på, at Eriksen scorer et mål, end det antal der tror på Rosenborgangriberen.

Stor tiltro til Danmark hos spillerne

Blandt de danske Oddset-spillere er det ikke kun Eriksen, de tror på. Også det danske landshold, er der stor tiltro til.

”Hele 85 % af alle vores indskud er kommet på, at Danmark slår Irland på lørdag, og for en gangs skyld, så håber jeg faktisk, at oddset-spillerne får ret,” griner Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil.

For skulle de 85 % få ret, så står det danske herrelandshold med et forholdsvis godt udgangspunkt forud for returen i Irland, og dermed ligger danskerne lunt i svinget for at kvalificere sig til VM i Rusland i 2018. Det er der også mange af Oddset-spillerne, der tror.

”Lige nu tror omkring 65 % af spillerne på, at Danmark vinder samlet og kvalificerer sig baseret på oddsene. Oddset på Danmark til at kvalificere sig er 1,65, mens Irland giver odds 2,25 til at kvalificere sig,” siger den oddsansvarlige.

Peter Emmike Rasmussen understreger dermed, at Danmark også i oddssætternes vurdering er favoritter til at vinde samlet og kvalificere sig til VM.

For yderligere information:
Danske Spils pressetelefon 30851785

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

36 72 00 11https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Danske Spil tager kampen op mod Ludomani17.8.2018 06:02pressemeddelelse

Fra i dag og fem uger frem kører Danske Spil en kampagne for at gøre opmærksom på ludomani, og hvordan Danske Spil arbejder med emnet. Kampagnen drejer sig om konsekvenserne ved at have ludomani inde på livet - både som spiller eller som pårørende. Kampagnen kommer ud på Danske Spils sociale medieplatforme med små film, facts om ludomani samt en quiz, hvor man kan teste sin viden om emnet. Typisk afføder disse kampagner en del diskussioner blandt danskerne, og Danske Spil må til tasterne og tage dialogen. Men det er også helt okay. CSR-direktør i Danske Spil, Stine Hove Marsling mener nemlig ikke, det nytter noget at gemme sig, når det kommer til de svære spørgsmål. - At tjene penge på spil kommer med et stort ansvar. Vi mener, det er en del af vores ansvar at gå i dialog med danskerne om det indbyggede dilemma, som vi og andre spilselskaber er født med. Vi vil med denne kampagne gerne vise de mange initiativer, vi i Danske Spil tager for at forebygge ludomani, siger hun. Alle har et a

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum