Danske Spil A/S

”Det er ikke en million milliard, men det er stadig fantastisk!”

Del

Mand fra Valby vinder 100.000 kroner på Quick via Danske Spils hjemmeside. Nu planlægger han at forkæle sig selv med ekstra luksus, mad og hygge.

Selv om man sidder godt i det, så kan man altid komme til at sidde lidt mere behageligt.

Det gælder også for en mand fra Valby, som for nyligt vandt 100.000 skattefri kroner på Quick-spillet ’Guldåren’ på danskespil.dk. Han overvejer at bruge pengene på at opgradere sin sidde-situation hjemme i dagligstuen.

”Jeg tror, jeg vil bruge gevinsten på noget ferie. Og måske på en sofa,” fortæller manden, som tilføjer, at gevinsten ellers mest skal gå til lidt ekstra luksus i hverdagen.

”Jeg har et godt job, jeg mangler ikke noget her i livet. Eller… jeg vil da ikke sige, at jeg har penge nok, hvem vil det? Men jeg lider ingen nød. Nu tror jeg, at jeg vil bruge gevinsten på at forkæle mig selv med noget ekstra god mad og lidt ekstra hygge,” siger han.

Derudover har han ikke planer om at straks at suse ud for at bruge hele gevinsten.

”Jeg plejer at gå stille med dørene, og jeg plejer at være ret god til at passe på mine penge. Jeg har det økonomisk set udmærket, men det er da helt klart en rar følelse at vinde så mange penge. Det er ikke en million milliard, men det er stadig fantastisk, og hvis jeg vidste, hvordan jeg gjorde, så ville jeg gøre det hver dag!”

Om Quick

Quick er Danske Spils navn for de populære skrabelodder, som danskerne har kunnet købe siden 1992. Quick tilbyder spil af mange slags og størrelser - og med både mindre og store præmier på spil. Et af de mest populære Quick-skrabelodder er den klassiske røde skrabejulekalender, som er blevet en fast juletradition for over 2 millioner danskere. Man kan også skrabe alle Quick-skrabelodderne online på danskespil.dk.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye