Danske Spil A/S

To nye jyske millionærer i weekenden - trippeljackpot i næste uge

Del

Lørdag aften blev to jyder med ét millionærer takket være Lotto: En fra Sydjylland og en fra Nordjylland – men i den forgangne uge var der ingen vindere af førstepræmierne i hverken Lotto, Vikinglotto eller Eurojackpot, så i næste uge er der ekstra store gevinster på spil.

Lørdag aften smilede lykkens gudinde til et par særdeles heldige danskere i det jyske: De havde begge spillet Lotto og var så heldige at ramme en af de store gevinster. De allerstørste gevinster gik dog fri, så de er endnu større i næste uge.

Selv om de ikke ramte de syv rigtige i Lotto, så ramte de to heldige jyder alligevel plet – det gjorde de ved den efterfølgende ekstratrækning Millionærchancen.

Den ene kunde ved formentlig allerede godt, at millionen er i hus.

Vedkommende, som kommer fra den sydlige ende af Jylland, spillede nemlig med via sit PLUS abonnement, hvor vinderen får automatisk besked og pengene helt af sig selv ryger ind på kontoen.

Men for den anden nyslåede millionær kan det meget vel være, at han eller hun stadig ikke aner det mindste om den store gevinst: Den kunde har nemlig købt en kupon – med joker – i Dagli’ Brugsen i Øster Hornum ved Støvring – og så ringer gevinst-klokkerne først, når vedkommende tjekker sin kupon i en butik eller via Danske Spils hjemmeside eller app.

Så med andre ord: Ligger du inde med en Lotto kupon fra en lille købmand i Himmerland, så tag lige og tjek om den skulle være penge værd.

Danske Spil ønsker de to nyslåede millionærer tillykke med gevinsterne.

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

I næste uge er der 750 millioner kroner i førstepræmiepuljen i Eurojackpot, der er 12 millioner kroner til syv rigtige i Lotto og 30 millioner kroner i Vikinglotto.

Om Millionærchancen

Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover så trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.

Lotto, vindertal, 20. april

4, 9, 10, 11, 12, 25, 30

Lotto, tillægstal, 20. april

21

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye