Danske Nature Planet køber to virksomheder I USA

Del

Nature Planet, en af verdens førende designere og distributører af plysdyr, legetøj og gaver med hovedkvarter i Middelfart, har købt to amerikanske virksomheder; Wishpets LLC, ligger i Portland, Oregon på den amerikanske vestkyst, mens Wildlife Artists Inc. har hovedsæde i New Milford, Connecticut på den amerikanske østkyst.

Begge virksomheder har cirka 30 ansatte og opererer i det samme felt som Nature Planet, nemlig med design, salg og distribution af plysdyr, legetøj og gaver til attraktioner, som f.eks. zoologiske haver, naturparker og museer. 

Med de to amerikanske opkøb, får Nature Planet et solidt fodfæste på det store amerikanske marked, efter at virksomheden har opbygget en styrkeposition indenfor sit felt i Europa, hvor man nu er førende. Derfor er det et naturligt skridt, men også en gammel drøm at etablere sig i USA, hvilket kan danne udgangspunkt for yderligere vækst, oplyser administrerende direktør i Nature Planet, Søren Lund. 

”Vi er meget tilfredse med at vores ambition om at komme til USA med ambitiøs vækst for øje, nu er blevet en realitet gennem vores to første opkøb i USA. Vores to nye amerikanske selskaber har stærke teams, samme grundlæggende værdier, som vi har i Nature Planet og meget stærke og gode relationer til deres kunder. Opkøbene vil give Nature Planet mulighed for styrke innovation og produktudvikling og dermed også service og relationer til endnu flere kunder på det amerikanske marked,” siger han. 

Nature Planet blev i 2019 solgt til den svenske kapitalfond Procuritas Capital. De amerikanske opkøb er et led i en ambitiøs vækststrategi, der skal femdoble omsætningen i plysdyrsproducenten inden 2025. 

Nature Planet er en stærkt værdibaseret virksomhed med årelang solid tradition for at gøre en konkret forskel kloden over. Siden begyndelsen i 2005 har Nature Planet støttet organisationer, der arbejder for bedre forhold for både børn og dyr og i den forbindelse blandt andet bygget 16 skoler i Nepal og Indonesien. Samtidig har man tilstræbt at producere med et skarpt fokus på miljøhensyn og genanvendelse af materialer længe inden det blev moderne. 

Nature Planet blev grundlagt i Middelfart i 2005 af to stiftere, Anne Dorthe Hjort og Micael Severin. 

Siden 2019 har Søren Lund været administrerende direktør i Nature Planet. 

Prisen på de to opkøb er ikke offentlig. 

For yderligere oplysninger: Søren Lund, mobil: 20308782, mail: sl@natureplanet.dk 

Nøgleord

Kontakter

For yderligere oplysninger, kontakt venligst adm. dir. Søren Lund: XX

Vedhæftede filer

Links

Information om Fuse Communication ApS

Fuse Communication ApS
Fuse Communication ApS
Grønningen 1
1270 København

29934456https://www.fusecommunication.dk/

Følg pressemeddelelser fra Fuse Communication ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fuse Communication ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum