Dansk Mode & Textil

Dansk Mode & Textil hædrer Britt Sisseck med Next Level Award

Del

Brancheorganisationen Dansk Mode & Textil har i dag uddelt Next Level Award til et mode-brand, der er klar til at tage næste skridt i sin udvikling. Prisen går i år til brandet Britt Sisseck, som ifølge juryen besidder et stort internationalt potentiale.

Dansk Mode & Textils As Øland og Simon Hansen uddeler Next Level Award til Britt Sisseck på TOPMØDE 2019.
Dansk Mode & Textils As Øland og Simon Hansen uddeler Next Level Award til Britt Sisseck på TOPMØDE 2019.

I dag blev modeprisen Next Level Award uddelt på brancheorganisationen Dansk Mode & Textils TOPMØDE, hvor mere end 350 af mode- og tekstilbranchens beslutningstagere var samlet til branchens årsdag.

Dansk Mode & Textil indstiftede prisen sidste år for at sætte fokus på det boblende vækstlag i den danske modebranche. I år gik prisen til brandet Britt Sisseck og designeren af samme navn. Med prisen følger en omfattende præmiepakke, som blandt andet tæller en ordre på kr. 250.000 fra Boozt, kr. 50.000 kontant og et års medlemskab af Dansk Mode & Textil.

”Britt Sisseck har gjort sig gældende på den danske modescene i flere år, men vi har i juryen vurderet, at der er et markant, uforløst potentiale i brandet og et stort kommercielt potentiale i både ind- og udland. Britt Sisseck arbejder seriøst og skaber smukke, langtidsholdbare designs, hvor materialer, kreativitet og håndværk går hånd i hånd, og med de tidløse og evigt relevante styles har det også en vigtig designmæssig bæredygtighed. Der er kort sagt tale om tøj, kvinder har lyst til at gå i både nu og i mange år fremover,” siger As Øland, kreativ chef i Dansk Mode & Textil.

Dansk Mode & Textil og Next Level Awards partnere har valgt at fokusere på vækstlaget i den danske modebranche for at sikre, at branchen fortsætter sin positive udvikling.

”De danske modebranche har igennem de seneste 20 år været på en imponerende vækstrejse, og tegner sig i dag for en omsætning på 47 mia. kr., hvoraf mere end 60 % stammer fra eksporten. Hvis udviklingen i modebranchen skal fortsætte den positive tendens, er det afgørende, at flere virksomheder i vækstlaget formår at tage næste skridt i deres udvikling, og det er netop derfor, vi har sammenstykket en præmiepakke, som aktivt kan bidrage til accelerere udviklingen for vinderen,” siger Simon Hansen, presse- og kommunikationschef i Dansk Mode & Textil, som sammen med As Øland kunne overrække prisen til Britt Sisseck tidligere på dagen.

Brandet Britt Sisseck blev grundlagt i 2014 med fokus på skjorter til kvinder. Siden har forretningen udviklet sig med hastige skridt og sælges i dag i en række førende skandinaviske og udvalgte internationale butikker. Næste skridt for brandet er at udbygge den internationale platform.

”Mit største ønske er, at brandet Britt Sisseck i endnu højere grad kan komme ud over grænserne. Jeg føler, det har et stort internationalt potentiale, men for at få international succes kræver det, at du får en stærk start, hvor du starter med de rigtige forhandlere, arbejder med de rigtige samarbejdspartnere og starter med at blive brandet på den rigtige måde. At vinde Next Level Award er derfor meget vigtigt for den udvikling, jeg gerne vil have, at brandet skal gennemgå,” siger designeren Britt Sisseck.

Vinderen er udvalgt af en jury bestående af As Øland; kreativ chef i Dansk Mode & Textil, Trine Rønsbøl; Brand Activation & Strategy Director hos Boozt, Jesper Bjerregaard; Founder & CEO i SPY System, Kristian W. Andersen; Chief Innovation Officer hos CIFF og Simon Hansen; presse- og kommunikationschef i Dansk Mode & Textil. 

Next Level Award blev uddelt på Dansk Mode & Textil TOPMØDE, hvor mode- og tekstilbranchen var samlet til en dag med fokus på ’en verden i forandring’. Blandt dagens hovedtalere var Esprits danske CEO Anders Kristiansen, adm. direktør i Bestseller Retail Europe Finn Poulsen og McKinseys globale chef for alle modeaktiviteter Achim Berg, som også er en af redaktørerne på den globale rapport The State of Fashion.

Vinderen modtager:

  • En ordre på kr. 250.000 fra Boozt
  • Kr. 25.000 fra SPY System
  • Kr. 25.000 fra Dansk Mode & Textil
  • Et års gratis medlemskab af Dansk Mode & Textil
  • En gratis stand på CIFF samt en tur til Paris arrangeret af CIFF
  • Registrering af varemærke for fodtøj og beklædning i hele EU i 10 år. Bech-Bruun betaler officielt gebyr og står for registreringsprocessen uden betaling.

Kontakter

Billeder

Dansk Mode & Textils As Øland og Simon Hansen uddeler Next Level Award til Britt Sisseck på TOPMØDE 2019.
Dansk Mode & Textils As Øland og Simon Hansen uddeler Next Level Award til Britt Sisseck på TOPMØDE 2019.
Download

Information om Dansk Mode & Textil

Dansk Mode & Textil
Dansk Mode & Textil
Birk Centerpark 38
7400 Herning

97117200http://www.dmogt.dk

Følg pressemeddelelser fra Dansk Mode & Textil

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Mode & Textil

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum