Dansk hit producer og DJ åbner ØreSound EDM.

Del

Den danske producer og DJ Hedegaard, åbner ØreSound EDM. Dette betyder også at alle artister til ØreSound EDM er annonceret

HEDEGAARD som er kendt for sine tunge og dunkle toner, vil med et brag åbne fredagen på ØreSound EDM.

Med sine evner både som DJ og producer har HEDEGAARD været involveret i nogle af de største hits de senere år. Om det er som producer for bl.a Lukas Graham, Christopher, Benjamin Hav og Brandon Beal, eller igennem hans egne numre som solo artist med sange som JUMANJI, og SAY-MY-D eller Kæmpe hittet Happy Home med Lukas Graham på vokalen, så leverer HEDEGAARD altid.

Vi kan derfor forvente et sikkert startskud, med en blanding af HEDEGAARDS egne hits, remixes og producerede sange.

Dette betyder også, at det fulde program for ØreSound EDM er offentliggjort, og festivalsgæster kan se frem til musik fra; MORTEN, CLEAN BANDIT (DJ SET), HEDEGAARD, TooManyLeftHands og Basshunter. 

Det nuværende line-up er dermed:

Torsdag til ØreSound URBAN: BURNA BOY, B.O.C, TESSA, L.O.C., ARTIGEARDIT
Fredag til ØreSound EDM: MORTEN, CLEAN BANDIT (DJ-SET), TOOMANYLEFTHANDS, BASSHUNTER, HEDEGAARD
Lørdag til ØreSound POP: JUNG, CHEFF RECORDS, DREW DYCAMORE, LORD SIVA

Limited Partout billetter er udsolgt, men det er stadig muligt at få fingrene i Endagsbilletter og VIP billetter. Billetter
kan købes via ticketmaster.dk. Læs mere om ØreSound Festival på www.oresoundfestival.dk

Information om ØreSound Festival

ØreSound Festival
Ny Østergade 12, 5. sal
1101 København k

http://Oresoundfestival.dk

ØreSound Festival har et mål om at blive Nordens mest bæredygtige festival. Derfor arbejder vi udfra et koncept, som vi kalder ”de grønne ringe i vandet”, hvor vi sætter bæredygtige krav til os selv og vores samarbejdspartnere gennem hele forsyningskæden. Som festivalarrangør vil vi gå forrest ved at sætte vores grønne aftryk på klimaet og jordkloden. Som en dråbe der spreder ringe i vandet, vil vi forsøge at påvirke ikke blot vores gæster, men hele branchen i en positiv retning, og være med til at placere klima og bæredygtighed øverst på samfundets dagsorden.

Dette kommer til syne i ØreSounds beslutninger om indkøb, investeringer, indretning, ressourceforvaltning, velgørenhed og udbud af mad og drikke under hele festivalen.

Følg pressemeddelelser fra ØreSound Festival

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ØreSound Festival

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum