Dansk Byggeri

Dansk Byggeri Sjælland vokser

Del

De lokale bygge- og anlægsvirksomheder i Dansk Byggeri Sjælland får nu selskab af virksomheder fra Dansk Byggeri Lolland-Falster. De to foreninger er lagt sammen, og Jesper Toftebjerg Andersen fra entreprenørvirksomheden Hansen & Andersen i Næstved bliver ny formand.

Dansk Byggeri Sjælland blev 115 medlemsvirksomheder større, da de lokale bygge- og anlægsvirksomheder i fredags på foreningens generalforsamling sagde ja tak til at slå sig sammen med Dansk Byggeri Lolland-Falster. Foreningen skifter navn til Dansk Byggeri Sjælland & Lolland-Falster, og Jesper Toftebjerg Andersen fra entreprenørvirksomheden Hansen & Andersen i Næstved er ny formand for de to nu sammenlagte foreninger.

- Både Dansk Byggeri Sjælland og Dansk Byggeri Lolland-Falster er en del af Region Sjælland, så på den måde hænger vi naturligt sammen. Vi har i de senere år samarbejdet om rigtig mange emner, og nu hvor formanden for Dansk Byggeri Lolland-Falster ikke genopstiller, var der en naturlig anledning til at slå pjalterne sammen, siger Jesper Toftebjerg Andersen.

I lyset af byggeriet af Storstrømsbroen og den kommende Femernforbindelse er sammenlægningen også med til at styrke foreningens arbejde.

- Det er to kæmpe byggerier, som vil strække sig over mange år, og her vil det naturligt være både virksomheder og medarbejdere fra hele Sjælland og Lolland-Falster, der bliver en del af byggeriet. Derfor giver det også god mening, at vi nu er én forening med fælles interesser og udfordringer. Med 1.100 medlemsvirksomheder fra både Sjælland og Lolland-Falster vil vi stå stærkt, siger Jesper Toftebjerg Andersen, formand for Dansk Byggeri Sjælland & Lolland-Falster.

Kontakter

Formand for Dansk Byggeri Sjælland & Lolland-Falster, Jesper Toftebjerg Andersen, telefon 55 72 75 21
Regionskonsulent for Dansk Byggeri Sjælland & Lolland-Falster, Mads P. Gede, telefon 24 60 05 22
Pressekonsulent i Dansk Byggeri, Anette Sørensen, telefon 30 36 02 65

Information om Dansk Byggeri

Dansk Byggeri
Dansk Byggeri
Nørre Voldgade 106
1358 København K

72 16 00 00https://www.danskbyggeri.dk/

Dansk Byggeri er erhvervs- og arbejdsgiverorganisation inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Med omkring 5.700 medlemmer spænder organisationen bredt geografisk og fagligt, og dækker alle led i byggeprocessen.

Dansk Byggeris hovedopgaver er at opnå erhvervspolitisk indflydelse, deltage i den offentlige debat, yde rådgivning og sikre overenskomster, så medlemmerne kan udvikle deres virksomheder bedst muligt til gavn for beskæftigelsen og konkurrenceevnen.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

Lejere i 4.400 nordsjællandske almene boliger får besøg af håndværkeren2.6.2020 05:00:00 CESTPressemeddelelse

Der er godt nyt til lejerne i almene lejligheder og rækkehuse i de nordsjællandske kommuner. Mere end 4.400 almene boliger i Nordsjælland vil blive renoveret inden for de næste par år, viser en opgørelse, som Dansk Byggeri har lavet på baggrund af tal fra Landsbyggefonden. Rudersdal, Furesø og Frederikssund er topscorere. Her kan lejere i hhv. 959, 684 og 602 almene boliger se frem til, at deres hjem bliver forbedret.

Investeringer i veje kan redde arbejdspladser og forbedre infrastrukturen29.5.2020 07:11:41 CESTPressemeddelelse

Statens og kommunernes investeringer i veje og broer er på fem år faldet med 29 procent, viser en ny analyse. Derfor er det ifølge Dansk Infrastruktur positivt, at kommunerne nu har mulighed for at fremrykke anlægsinvesteringer for 2,5 mia. kr. Det kan redde arbejdspladser under coronakrisen og samtidig forbedre infrastrukturen. Men der er brug for flere investeringer i årene fremover, lyder vurderingen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum