Dansk Byggeri

Dansk Byggeri og Skive samarbejder om at skrue op for erhvervsvenligheden

Del

Skive Kommune og Dansk Byggeri vil arbejde sammen om at gøre servicen og forholdene for de lokale virksomheder endnu bedre. Det blev aftalt under et borgmestermøde, hvor man også talte om, hvad der helt konkret skal til.

Skive kommune er allerede blandt landets mest erhvervsvenlige kommuner og har de seneste tre år ligget i top ti i Dansk Byggeris analyse af kommunernes erhvervsvenlighed. I år er Skive placeret som nummer fire på listen.

- Vi er super glade for, at vi igen i år er helt med i toppen af Dansk Byggeris liste. Vi går meget op i, at Skive skal være en god kommune at drive virksomhed i. Derfor skal vi heller ikke hvile på laurbærrene, men forsøge at gøre det endnu bedre. Her er det godt, at vi kan få indspark fra Dansk Byggeri om, hvor vi helt konkret kan sætte ind, siger borgmester i Skive Kommune, Peder Christian Kirkegaard.

Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland er klar til at hjælpe kommunen til at blive endnu mere erhvervsvenlig.

- Der er ingen tvivl om, at Skive Kommune er god til at skabe gunstige forhold for de lokale virksomheder, men jeg er glad for, at vi sammen kan arbejde for at give erhvervsvenligheden endnu et nyk op. Det gælder eksempelvis i forhold til langtidsledigheden, hvor Skive Kommune er i gang med en vigtig indsats og allerede har rykket sig meget. Det er vi glade for, og vi vil gerne hjælpe kommunen med at få endnu flere langtidsledige i job, hvis der er profiler, der kan passe ind i bygge- og anlægsbranchen, siger formand for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland, Niels Hansen.

Skolemesterskaberne skal gentages
På mødet blev der også talt om skolemesterskaberne i håndværksfag, der blev afviklet under Skive-mødet i maj. Alle var enige om, at arrangementet var en stor succes. Derfor aftalte man at gentage succesen næste år.

Borgmester Peder Christian Kirkegaard og formand for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland, Niels Hansen, gav desuden hinanden håndslag på at anstrenge sig for, at alle unge, der ønsker en læreplads, skal have en. 

 

Kontakter

Borgmester i Skive Kommune, Peder Christian Kirkegaard, pchk@skivekommune.dk, telefon 99 15 55 10
Formand for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland, Niels Hansen, nh-byg@hotmail.dk, telefon 40 17 20 67

Billeder

Foto fra dialogmødet
Foto fra dialogmødet
Download

Information om Dansk Byggeri

Dansk Byggeri
Dansk Byggeri
Nørre Voldgade 106
1358 København K

72 16 00 00https://www.danskbyggeri.dk/

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Følg pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

Lejere i 4.400 nordsjællandske almene boliger får besøg af håndværkeren2.6.2020 05:00:00 CESTPressemeddelelse

Der er godt nyt til lejerne i almene lejligheder og rækkehuse i de nordsjællandske kommuner. Mere end 4.400 almene boliger i Nordsjælland vil blive renoveret inden for de næste par år, viser en opgørelse, som Dansk Byggeri har lavet på baggrund af tal fra Landsbyggefonden. Rudersdal, Furesø og Frederikssund er topscorere. Her kan lejere i hhv. 959, 684 og 602 almene boliger se frem til, at deres hjem bliver forbedret.

Investeringer i veje kan redde arbejdspladser og forbedre infrastrukturen29.5.2020 07:11:41 CESTPressemeddelelse

Statens og kommunernes investeringer i veje og broer er på fem år faldet med 29 procent, viser en ny analyse. Derfor er det ifølge Dansk Infrastruktur positivt, at kommunerne nu har mulighed for at fremrykke anlægsinvesteringer for 2,5 mia. kr. Det kan redde arbejdspladser under coronakrisen og samtidig forbedre infrastrukturen. Men der er brug for flere investeringer i årene fremover, lyder vurderingen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum