Dansk Byggeri

Dansk Byggeri Nordsjælland får ny regionskonsulent

Del

Anders Hjorth Jensen er ny regionskonsulent for Dansk Byggeri Nordsjælland. Han ser frem til samarbejdet med de lokale kommuner, erhvervsforum og andre aktører i regionen. Der venter os mange udfordringer, som vi skal løse i fællesskab, lyder det fra den nye regionskonsulent.

De 530 lokale bygge- og anlægsvirksomheder i Nordsjælland har fået ny regionskonsulent. Fremover vil det være Anders Hjorth Jensen, som virksomhederne skal henvende sig til, og som kommuner, erhvervsråd og uddannelsessteder skal samarbejde med.

- Jeg ser frem til at møde både de lokale virksomheder og de mange aktører i kommunerne, på erhvervsskolerne, i folkeskolerne, erhvervsrådene og mange andre, der hver dag gør en stor indsats i forhold til blandt andet at gøre Nordsjælland til et godt sted at drive virksomhed, siger den nye regionskonsulent for Dansk Byggeri Nordsjælland Anders Hjorth Jensen og tilføjer:

- Vi har en stor opgave i forhold til både at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse og få flere kvinder til at vælge en fremtid i branchen. Både folkeskoler, Campus Nordsjælland og Erhvervsskolen U/Nord gør en stor indsats her, og jeg glæder mig til at samarbejde med dem.

Anders Hjorth Jensen har i en årrække været branchechef for Gulvbranchen i Dansk Byggeri, så han kender både bygge- og anlægsbranchen og flere af de lokale virksomheder.

- Lige nu og her har coronakrisen ramt store som små virksomheder overalt i samfundet, og desværre kommer den situation nok til at præge vores samarbejde et godt stykke ud i fremtiden. De nordsjællandske kommuner har heldigvis vist, at de gerne vil hjælpe virksomhederne med at holde fast i de ansatte ved at fremrykke betalinger og byggeprojekter. Det vil uden tvivl gøre en stor forskel på den lange bane, siger Anders Hjorth Jensen, Dansk Byggeri Nordsjælland.

Anders Hjort Jensen skal også være regionskonsulent for Dansk Byggeri Sjælland & Lolland-Falster.

 
 
 
 

Kontakter

Regionskonsulent for Dansk Byggeri Nordsjælland Anders Hjorth Jensen, telefon 27 13 49 89
Pressekonsulent i Dansk Byggeri Anette Sørensen, telefon 30 36 02 65

Billeder

Regionskonsulent Anders Hjorth Jensen. Fotograf Ricky John Molloy
Regionskonsulent Anders Hjorth Jensen. Fotograf Ricky John Molloy
Download

Information om Dansk Byggeri

Dansk Byggeri
Dansk Byggeri
Nørre Voldgade 106
1358 København K

72 16 00 00https://www.danskbyggeri.dk/

 

 
 
 
 

Følg pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum