Dansk Byggeri

Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland glæder sig til efterårets borgmestermøder

Del

Dansk Byggeris seneste undersøgelse af de danske kommuners erhvervsvenlighed viste, at de midt- og vestjyske kommuner er blandt de mest erhvervsvenlige i hele landet. Men servicen og forholdene for de lokale virksomheder kan blive endnu bedre. Og Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland ser frem til at mødes med borgmestre, kommunaldirektører mv. i den kommende tid for at drøfte, hvad der helt konkret skal til.

At tale sammen og lytte til hinanden er den bedste måde at finde løsninger, som er optimale for alle parter. Og de næste måneder står i dialogens tegn. Første møde er med Skive Kommune i september, og det sidste i Viborg til december.

- Det kan være forholdsvis små ændringer, der kan få kommunerne til at springe op ad listen i Dansk Byggeris undersøgelse. Eksempelvis at genindføre den obligatoriske erhvervspraktik for eleverne i 9.og 10. klasse, at lade private virksomheder byde på flere kommunale opgaver eller at sætte behandlingen af virksomhedernes byggesager i system, så den bliver hurtigere og mere effektiv, siger formand for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland Niels Hansen.

Netop sagsbehandlingstiden er et af de områder, hvor der er plads til forbedring i flere midt- og vestjyske kommuner. Og Niels Hansen opfordrer også kommunerne til at gøre som Skive og arrangere lokale mesterskaber på torvet for de dygtigste elever på erhvervsskolerne.

Ikke mindre end fire midt- og vestjyske kommuner er i top ti i Dansk Byggeris erhvervsvenlighedsundersøgelse i år, og alle kommuner er blandt den bedste halvdel.

Kontakter

Formand for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland Niels Hansen, nh-byg@hotmail.dk, 40 17 20 67
Pressechef Helen Jensen, Dansk Byggeri, hje@danskbyggeri.dk, 21 24 47 02

Information om Dansk Byggeri

Dansk Byggeri
Dansk Byggeri
Nørre Voldgade 106
1358 København K

72 16 00 00https://www.danskbyggeri.dk/

Dansk Byggeri er erhvervs- og arbejdsgiverorganisation inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Med omkring 5.700 medlemmer spænder organisationen bredt geografisk og fagligt, og dækker alle led i byggeprocessen.

Dansk Byggeris hovedopgaver er at opnå erhvervspolitisk indflydelse, deltage i den offentlige debat, yde rådgivning og sikre overenskomster, så medlemmerne kan udvikle deres virksomheder bedst muligt til gavn for beskæftigelsen og konkurrenceevnen.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum