Dansk Byggeri

Dansk Byggeri Lolland-Falster går sammen med Sjælland

Del

Steen Koch Rasmussen stopper som formand for Dansk Byggeri Lolland-Falster. De lokale bygge- og anlægsvirksomheder i Dansk Byggeri Lolland-Falster slår sig sammen med Dansk Byggeri Sjælland.

De 115 bygge- og anlægsvirksomheder i Dansk Byggeri Lolland-Falster sagde i fredags farvel til deres formand, Steen Koch Rasmussen, og ja tak til at slå sig sammen med bygge- og anlægsvirksomhederne i Dansk Byggeri Sjælland. Foreningen skifter navn til Dansk Byggeri Sjælland & Lolland-Falster, og Jesper Andersen fra entreprenørvirksomheden Hansen & Andersen i Næstved bliver formand for de to nu sammenlagte foreninger.

Bo Rasmussen fra Garantgulve i Nykøbing Falster og Karsten Elbæk fra M.N. Entreprise A/S i Maribo får begge plads i den nye bestyrelse i Dansk Byggeri Sjælland & Lolland-Falster.

- Jeg har solgt min virksomhed og arbejder kun delvist, derfor er det et naturligt tidspunkt for mig at stoppe som formand. Det har været nogle spændende år på formandsposten, hvor vi har sat mange emner på dagsordenen, ikke mindst i Lolland og Guldborgsund kommuner, siger den afgående formand for Dansk Byggeri Lolland-Falster, Steen Koch Rasmussen.

Blandt andet i lyset af byggeriet af Storstrømsbroen og den kommende Femernforbindelse, ser Steen Koch Rasmussen sammenlægningen som en styrke.

- Vi har i en del år samarbejdet om mange ting, og vi er begge en del af Region Sjælland. Samtidig vil byggeriet af Storstrømsbroen og den kommende Femernforbindelse naturligt knytte både Sjælland og Lolland-Falster sammen, fordi virksomheder fra begge områder vil være involveret i projekterne. Derfor ser jeg det som en naturlig udvikling, at vi slår os sammen til en stor forening med fælles interesser. Der vil forsat være en tæt dialog med Lolland og Guldborgsund kommuner, og vores to lokale bestyrelsesmedlemmer vil løbende sætte fingeren på de steder, hvor vi lokalt på Lolland-Falster har udfordringer, siger Steen Koch Rasmussen.

Kontakter

Afgående formand for Dansk Byggeri Lolland-Falster, Steen Koch Rasmussen, telefon 93 39 48 14
Ny formand for Dansk Byggeri Sjælland & Lolland-Falster, Jesper Toftebjerg Andersen, telefon 55 72 75 21
Pressekonsulent i Dansk Byggeri, Anette Sørensen, telefon 30 36 02 65

Information om Dansk Byggeri

Dansk Byggeri
Dansk Byggeri
Nørre Voldgade 106
1358 København K

72 16 00 00https://www.danskbyggeri.dk/

Dansk Byggeri er erhvervs- og arbejdsgiverorganisation inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Med omkring 5.700 medlemmer spænder organisationen bredt geografisk og fagligt, og dækker alle led i byggeprocessen.

Dansk Byggeris hovedopgaver er at opnå erhvervspolitisk indflydelse, deltage i den offentlige debat, yde rådgivning og sikre overenskomster, så medlemmerne kan udvikle deres virksomheder bedst muligt til gavn for beskæftigelsen og konkurrenceevnen.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland glæder sig til efterårets borgmestermøder20.8.2019 11:19:41 CESTPressemeddelelse

Dansk Byggeris seneste undersøgelse af de danske kommuners erhvervsvenlighed viste, at de midt- og vestjyske kommuner er blandt de mest erhvervsvenlige i hele landet. Men servicen og forholdene for de lokale virksomheder kan blive endnu bedre. Og Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland ser frem til at mødes med borgmestre, kommunaldirektører mv. i den kommende tid for at drøfte, hvad der helt konkret skal til.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum