Mosaikhjørnet A/S

Danmarks største sushikæde er åbnet i Roskilde med fliser fra Mosaikhjørnet

Del

I løbet af 2022 slår Letz Sushi-kæden dørene op til hele fem nye restauranter i Jylland og på Sjælland, hvor en af dem netop har slået dørene op i Roskilde. I den forbindelse har Letz Sushi igen valgt flisevirksomheden Mosaikhjørnet til at levere en praktisk fliseløsning til de nye restauranter, som Komplet Interieur har stået for at istandsætte.

Entreprenørvirksomheden Komplet Interieur har i efterhånden mange år stået for renoveringen af den landsdækkende sushikæde Letz Sushis restauranter. Det er også tilfældet, når Letz Sushi i 2022 åbner fem nye restauranter, hvor en af dem for nyligt er åbnet i Roskilde.

Den nye restaurant i Roskilde på Skomagervej har forud for åbningen fået etableret nye køkkener, gæstetoiletter og inventar til selve restauranten. I den forbindelse har Letz Sushi igen valgt en af landets største flisevirksomheder Mosaikhjørnet til at levere fliser, som skal beklæde både gulve og vægge i restauranten, da de siden 2017 har samarbejdet om flere projekter.

- Vi vil gerne sikre en rød tråd gennem design og materialevalg på tværs af alle Letz Sushi-restauranterne, samtidig med at der også tages højde for den enkelte restaurant. I valget af vægfliser til restauranten i Roskilde har det været vigtigt for os at finde en løsning, som kan understøtte den øvrige indretning, som bærer præg af mørke farver, egetræ, sarte grønne pistaciefarver og messing, fortæller Christian Gravesen, som er direktør i Komplet Interieur.

Foruden æstetik og udtryk er det ifølge produktchef Klaus Byberg fra Mosaikhjørnet væsentligt at tage højde for flisernes funktion, når de skal anvendes i et miljø med fødevarer og spisende gæster: 

- For at kunne indfri ønskerne til fliserne, er vi endt med en løsning af store dekorative vægfliser i grønne og blå nuancer i størrelsen 120x278 centimeter, som har et meget levende udtryk. Ligesom at der også er valgt grå betonfliser mellem restaurant og køkken, der understøtter det industrielle look. Udover at være et designelement, som indgår i den øvrige indretning, er keramiske fliser yderst praktiske til restaurationsbranchen, da de er enormt slidstærke samtidig med, at overfladerne er kontaktegnede og kan bruges uden at være sarte, forklarer Klaus Byberg.

En miljøvenlig fliseløsning

De seneste år har Letz Sushi haft stigende fokus på bæredygtighed som en del af deres strategi, og derfor er de også den første kæde i Europa, der har valgt udelukkende at købe certificerede fisk. Men den grønne tankegang afspejler sig blandt andet også i virksomhedens flisevalg:

- Der er altid plads til nye tiltag, når det kommer til bæredygtighed, og i den forbindelse er det bestemt værd at overveje valget af fliser. De fliser, som er blevet leveret til Letz Sushi-restauranten i Roskilde, er blevet produceret hos den italienske flisekoncern Iris Ceramica Group, som netop er blevet Cradle to Cradle silver-certificeret, hvilket i den grad må siges at være en blåstempling i forhold til miljøet, afslutter Klaus Byberg.

Aktuelt er der leveret omkring 143 kvadratmeter fliser fra Mosaikhjørnet i forbindelse med opførelsen af den nye Letz Sushi-restaurant i Roskilde.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Mosaikhjørnet A/S

Mosaikhjørnet A/S
Mosaikhjørnet A/S
Kirkebjerg Parkvej 1
2600 Glostrup

https://mosaikhjornet.dk

Mosaikhjørnet er en familieforretning og din specialist inden for fliser, klinker og mosaik. Med mere end 50 års erfaring er virksomheden drevet af passion og lysten til at inspirere og yde en professionel service til både private og erhverv.

Mosaikhjørnet har i dag en webshop og tre butikker i henholdsvis Glostrup, Brønshøj og Aalborg, der alle har et bredt udvalg af kvalitetsfliser, badrumsmøbler samt værktøj og tilbehør til murerarbejde.

Følg pressemeddelelser fra Mosaikhjørnet A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mosaikhjørnet A/S

Årets bedste detailelev er nu i job: ”Det er ikke alle, der finder glæden ved en universitetsuddannelse”23.1.2023 12:47:26 CET | Pressemeddelelse

29-årige Peter André Søndergaard Pedersen fra Næstved blev i sommer kåret som årets bedste detailelev af Dansk Industri og HK Handel efter at have ydet en særlig indsats i sin læretid hos Mosaikhjørnet i Brønshøj. I dag er han udlært og fastansat i samme virksomhed, hvor han er havnet på den helt rette hylde, selv om vejen hertil ikke har indeholdt studenterhue og universitetsuddannelse.

Studieboligen: Sådan vælger du fliser til det lille badeværelse3.10.2022 12:22:00 CEST | Pressemeddelelse

Studiestart står for døren, og det betyder, at mange unge skal i gang med at indrette studieboligen. Her er pladsen ofte knap, hvilket ikke mindst gælder på badeværelserne i landets største byer. Derfor kommer flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet med sine bedste råd til, hvordan du i forbindelse med en klargøring af studieboligen bedst muligt kan indrette det lille badeværelse.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum