DGI-byen

Danmarks største designmarked i Øksnehallen

Del

FindersKeepers rykker igen ind i Øksnehallen i Kødbyen, København V. De smukke rammer bliver fyldt op med tidens mest lovende designere, kunstnere og kreative iværksættere. Som gæst har du mulighed for at shoppe, finde masser af inspiration og nyt design. Mere end 150 designere og brands deltager på markedet.

Foto af Liv Kastrup
Foto af Liv Kastrup

Hvornår: Den 16. – 17. februar 2019 Kl. 10.45 – 17.00

Hvem: FindersKeepers og Øksnehallen

Hvad: Danmarks største designmarked

Følg med:  www.finderskeepers.dk

FindersKeepers er Danmarks største og mest populære designmarked for den æstetisk bevidste forbruger og professionelle udøvere. FindersKeepers har gjort det til sin mission at bringe talentfulde designere og kreative iværksættere sammen med design- og kunstelskere.

”Det er utroligt vigtigt for os, at vi er med til at fortælle historien om, hvor meget arbejde der rent faktisk ligger i godt design og håndværk. Med markedet i Øksnehallen håber vi, at gæsterne får en bedre forståelse for dette og vil sætte højere pris på designernes arbejde”, udtaler FindersKeepers marked- og eventchef, Kamilla Schultz.

FindersKeepers elsker det gode håndværk og de designprocesser, der ligger bag slutproduktet.

Til udstillingen ME AND MY ICON har FindersKeepers bedt 10 designere fortælle historien om det designikon, som har haft størst betydning for dem og inspireret dem i deres arbejdsliv. Mød blandt andet utroligt dygtige Can Family, Poppykalas, Sofie Sol, Sigrid Buus, Matilde Digmann og mange flere.

De første 100 personer, der ankommer lørdag og søndag, får en skøn FindersKeepers goodiebag med en masse lækkerier.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Foto af Liv Kastrup
Foto af Liv Kastrup
Download
Foto af Liv Kastrup
Foto af Liv Kastrup
Download
Foto af Liv Kastrup
Foto af Liv Kastrup
Download
Foto af Liv Kastrup
Foto af Liv Kastrup
Download
Foto af Sienna Rousseau
Foto af Sienna Rousseau
Download
Foto af Liv Kastrup
Foto af Liv Kastrup
Download
Foto af Sienna Rousseau
Foto af Sienna Rousseau
Download
Foto af Sienna Rousseau
Foto af Sienna Rousseau
Download

Vedhæftede filer

Links

Information om DGI-byen

DGI-byen
Tietgensgade 65
1704 København V

+45 3329 8000http://www.dgi-byen.dk

Øksnehallen, smuk og karakterfuld udstillingsvenue for kultur- og erhvervsliv.

Et 5000 m2 stort rum med karakteristiske søjler, der bærer tagkonstruktionen med ovenlys. Det smukke rum er meget fleksibelt og kan inddeles i mindre enheder. Ideelt til fester, events og konferencer.

Øksnehallen har blandt andet lagt rum til mange spændende kulturaktiviteter fra biludstillinger, modemesser og luksusloppemarkeder til øko-messer, koncerter samt foto- og kunstudstillinger.

Følg pressemeddelelser fra DGI-byen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DGI-byen

Et aktivt foreningsliv for alle22.10.2018 14:48:52 CESTPressemeddelelse

Der er sket meget med foreningslivet, siden den første idrætsforening (Dansk Idrætsforbund) blev skabt tilbage i 1896 som en paraplyforening, der kunne hjælpe og repræsentere de mindre lokalforeninger. ’Foreningernes Dag’ i DGI-byen er skabt for, at hjælpe de mange forskellige foreninger vi huser med at formidle deres budskab og at skabe en hyggelig dag for dem, der allerede er i foreninger og dem, der måske får lyst til at prøve det.

Danmarks største HR messe i Øksnehallen - Træfpunkt HR 201826.9.2018 13:56:26 CESTPressemeddelelse

Med hovedtalere som Louise Opprud Jakobsen, Future of Work Specialist, DareDisrupt, Bastian Overgaard, ekspert i stilhed, Astrid Haug, digital rådgiver, Rasmus Hougaard, forfatter, grundlægger og CEO, Potential Project, Anne Sofie Espersen, skuespiller og forfatter Claus Skytte, m.fl. til årets HR-messe er der lagt op til et tætpakket fagligt program, hvor besøgende kan høste erfaringerne fra nogle af de bedste praktikere og teoretikere i Danmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum