DGI-byen

Danmarks største designmarked i Øksnehallen

Del

FindersKeepers rykker igen ind i Øksnehallen i Kødbyen, København V. De smukke rammer bliver fyldt op med tidens mest lovende designere, kunstnere og kreative iværksættere. Som gæst har du mulighed for at shoppe, finde masser af inspiration og nyt design. Mere end 150 designere og brands deltager på markedet.

Foto af Liv Kastrup
Foto af Liv Kastrup

Hvornår: Den 16. – 17. februar 2019 Kl. 10.45 – 17.00

Hvem: FindersKeepers og Øksnehallen

Hvad: Danmarks største designmarked

Følg med:  www.finderskeepers.dk

FindersKeepers er Danmarks største og mest populære designmarked for den æstetisk bevidste forbruger og professionelle udøvere. FindersKeepers har gjort det til sin mission at bringe talentfulde designere og kreative iværksættere sammen med design- og kunstelskere.

”Det er utroligt vigtigt for os, at vi er med til at fortælle historien om, hvor meget arbejde der rent faktisk ligger i godt design og håndværk. Med markedet i Øksnehallen håber vi, at gæsterne får en bedre forståelse for dette og vil sætte højere pris på designernes arbejde”, udtaler FindersKeepers marked- og eventchef, Kamilla Schultz.

FindersKeepers elsker det gode håndværk og de designprocesser, der ligger bag slutproduktet.

Til udstillingen ME AND MY ICON har FindersKeepers bedt 10 designere fortælle historien om det designikon, som har haft størst betydning for dem og inspireret dem i deres arbejdsliv. Mød blandt andet utroligt dygtige Can Family, Poppykalas, Sofie Sol, Sigrid Buus, Matilde Digmann og mange flere.

De første 100 personer, der ankommer lørdag og søndag, får en skøn FindersKeepers goodiebag med en masse lækkerier.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Foto af Liv Kastrup
Foto af Liv Kastrup
Download
Foto af Liv Kastrup
Foto af Liv Kastrup
Download
Foto af Liv Kastrup
Foto af Liv Kastrup
Download
Foto af Liv Kastrup
Foto af Liv Kastrup
Download
Foto af Sienna Rousseau
Foto af Sienna Rousseau
Download
Foto af Liv Kastrup
Foto af Liv Kastrup
Download
Foto af Sienna Rousseau
Foto af Sienna Rousseau
Download
Foto af Sienna Rousseau
Foto af Sienna Rousseau
Download

Vedhæftede filer

Links

Information om DGI-byen

DGI-byen
Tietgensgade 65
1704 København V

+45 3329 8000http://www.dgi-byen.dk

Øksnehallen, smuk og karakterfuld udstillingsvenue for kultur- og erhvervsliv.

Et 5000 m2 stort rum med karakteristiske søjler, der bærer tagkonstruktionen med ovenlys. Det smukke rum er meget fleksibelt og kan inddeles i mindre enheder. Ideelt til fester, events og konferencer.

Øksnehallen har blandt andet lagt rum til mange spændende kulturaktiviteter fra biludstillinger, modemesser og luksusloppemarkeder til øko-messer, koncerter samt foto- og kunstudstillinger.

Følg pressemeddelelser fra DGI-byen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DGI-byen

Fotoudstilling i Øksnehallen: GRAFFITI København 1984-201918.6.2019 13:29:39 CESTPressemeddelelse

Vi skal tilbage til 1984. Dengang 20 kroner gjorde dig rig på cola og tobak. Og dengang de første spraydåse-strøg blev taget på byens vægge i København. Graffiti kaldte de det i New York, og graffiti kom det til at hedde i København, da byens unge importerede konkurrencen, adrenalinen og det farverige gademiljø til byen. I Øksnehallen kan du henover sommeren opleve Graffitiens ankomst til København og dens udvikling igennem 25 år fortalt af graffitimalerne selv.

Fotobogsfestival i DGI-byen27.5.2019 14:28:05 CESTPressemeddelelse

Lørdag d. 8. juni 2019 afholder DGI-byen fotobogsfestival for alle, der har en passion for fotobøger og kunstfotografi sammen med en række relevante butikker og forlag. På festivallen bliver der er rig mulighed for møder og samtaler mellem både gæster og forlag. I hele festivalens åbningstid er der bogmarked og mulighed for at se udstillingerne "90" af Fotograf Klaus Holsting, "Encounters - Nordic Photography Beyond Borders" hos Fotografisk Center og "The CPH Deep End" af Fotograf Søren Bech. Festivalen er for alle, der har en passion for fotobøger og kunstfotografi. Gæsterne kan også opleve foto-udstillinger samt workshops og talks, der blandt andet går i dybden med tilblivelsen og bearbejdelsen af de projekter, der udgives i bogformat.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum