Lolland Kommune

Corona: Smitten stiger omkring os

Del

Julen nærmer sig og mange er vant til at mødes med familie og venner. Men det er nu, vi skal holde fast og tage ansvar. Også når en sammenkomst opstår spontant.

Coronasmitten breder sig. Antallet af smittede stiger dag for dag, og selvom Lolland Kommune indtil nu ikke har været hårdt ramt, er der alligevel grund til bekymring:

”Vi kan se, at smitten i den seneste uge har spredt sig hurtigt. Det gælder ikke kun i København, men også i vores nabokommune Guldborgsund og på det meste af Sydsjælland. Det er derfor sandsynligt, at vi også her i Lolland Kommune må forvente at få et eller flere udbrud i den kommende tid”, forklarer borgmester Holger Schou Rasmussen og opfordrer til, at alle strammer op netop nu, mens det stadig er muligt at være på forkant:

”Julen nærmer sig, og der er mange, der gerne vil være sammen med familie og venner. Men det er vigtigt, at vi holder fast, undgår at være for mange samlet og i øvrigt begrænser vores sociale kontakt. Også selvom det kan være både trist og svært”.

De gode råd gælder også aktiviteter i det lokale foreningsliv og når man samles spontant:

”Vi kan alle blive smittet når som helst og hvor som helst. Også når vi er til fitness, hygger i en julestue eller mødes med vennerne lørdag aften. Det handler derfor om at holde fast i de gode vaner, uanset hvor vi er”, fastslår Holger Schou Rasmussen og fortsætter:

”De fleste har vænnet sig til at bruge mundbind, når vi f.eks. kører med bus eller køber ind. Det er der klare regler for, og det har vi lært nu. Men det kan f.eks. stadig være svært at huske at tage hensyn og holde afstand, når vi mødes mere uformelt privat eller ude til aktiviteter. Det er derfor vigtigt, at vi hver især bliver ved med at have ekstra fokus på, hvordan vi bedst kan passe på hinanden”.

Tjek altid reglerne for større arrangementer og aktiviteter på www.coronasmitte.dk eller kontakt myndighedernes fælles hotline, hvis du er i tvivl.

Nøgleord

Kontakter

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

3600 børn og unge på Lolland fik glæde af sommerens Coronapulje17.12.2020 06:15:00 CETPressemeddelelse

14 dage inden sommerferien blev landets kommuner tilbudt midler til ekstra sommeraktiviteter for børn og unge, og i Lolland Kommune fik man travlt med at udmønte de 1,2 mio. kr. kommunen blev bevilget. Takket være en ekstraordinær indsats fra SFO’er, Ungdomsskolen og lokale kultur- og fritidsaktører lykkedes det at give kommunens børn en god sommer på trods af Corona. Det viser en ny rapport.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum