Copenhagen Fashion Week har fundet sin nye direktør

Del

Efter en længevarende proces med en række spændende profiler i ansøgerfeltet kan Copenhagen Fashion Week nu offentliggøre sin nye adm. direktør. Valget er faldet på Cecilie Thorsmark, som dermed vender ”hjem” til Copenhagen Fashion Week.

Copenhagen Fashion Weeks nye adm. direktør Cecilie Thorsmark Fotograf: Asger Mortensen
Copenhagen Fashion Weeks nye adm. direktør Cecilie Thorsmark Fotograf: Asger Mortensen

Efter en grundig ansættelsesproces, hvor mange dygtige ansøgere meldte deres kandidatur, har bestyrelsen i Copenhagen Fashion Week nu fundet en ny direktør, som dermed overtager ansvaret for driften og videreudviklingen af Københavns modeuge.

Det bliver 35-årige Cecilie Thorsmark, som senest 1. november tiltræder som Copenhagen Fashion Weeks adm. direktør. Hun kommer fra en stilling som kommunikationsdirektør i Global Fashion Agenda, ligesom hun tidligere har været presse- og kommunikationschef i Danish Fashion Institute og netop Copenhagen Fashion Week.     

”Det har været en god ansættelsesproces, og jeg er meget imponeret over det stærke ansøgerfelt. Jeg er dog ikke et sekund i tvivl om, at Cecilie Thorsmark har den helt rette profil til at videreføre det flotte arbejde, hendes forgængere har udført for Copenhagen Fashion Week. Derudover har det i hele ansættelsesprocessen stået krystalklart, at Cecilie har store ambitioner for Copenhagen Fashion Week, og at hun har en klar plan for at føre dem ud i livet. Jeg glæder mig meget over, at Cecilie har sagt ja til at vende tilbage til Copenhagen Fashion Week,” siger Cecilie Ingdal, chefredaktør for ELLE Danmark og bestyrelsesmedlem i Copenhagen Fashion Week.

Cecilie Thorsmark har et indgående kendskab til modebranchen, som har været omdrejningspunktet for hele hendes karriere. Derudover har hun et vidtforgrenet netværk i både ind- og udland og omfattende erfaring med at arbejde med mange forskelligartede interessenter.

”Cecilie Thorsmark har dyb indsigt i, hvad det vil sige at drive en modeuge, ligesom hun besidder gode kommunikative evner og har en stærk international profil. Hun er vant til at arbejde i en international organisation, taler flere sprog flydende og har en imponerende historik, når det kommer til at tiltrække international interesse for events på dansk grund. Copenhagen Fashion Week er allerede en international begivenhed, men jeg er overbevist om, at Cecilie kan bidrage til at styrke den position yderligere, ” siger Thomas Klausen, adm. direktør i brancheorganisationen Dansk Mode & Textil og næstformand i Copenhagen Fashion Weeks bestyrelse.

Copenhagen Fashion Week er Nordens største modeuge, som afholdes to gange årligt. Copenhagen Fashion Week gennemgik i 2017 en større strategiproces med henblik på at udbygge den position, og her kommer den nye adm. direktør til at spille en nøglerolle. En opgave hun ser frem til.

”Jeg er henrykt for at vende tilbage til Copenhagen Fashion Week. Jeg glæder mig meget til at påtage mig det store ansvar, der ligger i at videreudvikle, styrke og fremtidssikre modeugen. Jeg mener, at Copenhagen Fashion Week har et endnu større potentiale, og derfor vil jeg blandt andet arbejde for at styrke modeugens bæredygtige profil og skabe en international platform med skandinavisk mode som drivkraft,” siger Cecilie Thorsmark.

Cecilie Thorsmark er uddannet Cand.merc. i Marketing Communications Management fra Copenhagen Business School og har de seneste to år været kommuniaktionsdirektør I Global Fashion Agenda.

Parallelt med offentliggørelsen af den nye adm. direktør udtræder bestyrelsesformand Jacob Kampp Berliner af bestyrelsen. Han erstattes af den nuværende næstformand Thomas Klausen, som vil fungere som bestyrelsesformand indtil den kommende generalforsamling.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information kontakt venligst:

Thomas Klausen, formand for Copenhagen Fashion Weeks bestyrelse, tlf. 2222 0402
eller
Cecilie Ingdal, bestyrelsesmedlem i Copenhagen Fashion Week, tlf. 2619 5202

Billeder

Copenhagen Fashion Weeks nye adm. direktør Cecilie Thorsmark Fotograf: Asger Mortensen
Copenhagen Fashion Weeks nye adm. direktør Cecilie Thorsmark Fotograf: Asger Mortensen
Download
Copenhagen Fashion Weeks nye adm. direktør Cecilie Thorsmark Fotograf: Asger Mortensen
Copenhagen Fashion Weeks nye adm. direktør Cecilie Thorsmark Fotograf: Asger Mortensen
Download

Information om Dansk Mode & Textil

Dansk Mode & Textil
Dansk Mode & Textil
Birk Centerpark 38
7400 Herning

97117200http://www.dmogt.dk

Følg pressemeddelelser fra Dansk Mode & Textil

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Mode & Textil

Brancheorganisationer frygter corona-konsekvenser for vigtigt eksporterhverv: Opfordrer til akut politisk handling29.3.2020 17:22:58 CESTPressemeddelelse

De to brancheorganisationer Wear og Dansk Mode & Textil efterlyser hjælpepakker, der tager højde for de særkender, der præger mode-, sports- og tekstilbranchen med en eksport på mere end 35 mia.kr. De to organisationer præsenterer fire konkrete initiativer, der kan hjælpe en branche, der står til at tabe 20 mia. i omsætning som følge af COVID-19.

Mode- og tekstilbranchen efterlyser yderligere politiske indgreb16.3.2020 15:01:29 CETPressemeddelelse

Mode- og tekstilbranchen er hårdt ramt af coronavirussets udbrud. Brancheorganisationen for de danske mode- og tekstilvirksomheder fremsætter konkrete forslag til de danske politikere: Gør det lettere for virksomheder at få udleveret ubetalte varer fra konkursramte butikker og pålæg butiksudlejere at reducere huslejen. Ellers vil det få store konsekvenser for danske mode- og tekstilvirksomheder, advarer Dansk Mode & Textil.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum