Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Carsten Smidt udnævnes som direktør for det nye Forsynings-tilsyn pr. 1. juli

Del
Ny direktør for Forsyningstilsynet bliver Carsten Smidt.
Ny direktør for Forsyningstilsynet bliver Carsten Smidt.

Carsten Smidt kommer fra sit eget rådgivningsfirma indenfor forsyningsområdet. Han har tidligere arbejdet i Konkurrence og Forbrugerstyrelsen, blandt andet som vicedirektør.

”Jeg er meget glad for, at Carsten Smidt har takket ja til stillingen som direktør for det nye Forsyningstilsyn. Carsten har brede kompetencer og en imponerende faglighed indenfor forsyningsområdet. Jeg er sikker på, at Forsyningstilsynet i Carsten får en yderst kompetent og erfaren leder, der kan sætte faglig og strategisk retning for det nyoprettede tilsyn og samtidig sikre en udvikling af forsyningssektoren med forbrugernes interesser i centrum”, siger departementschef i Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet, Morten Bæk.

Carsten Smidt tiltræder stillingen som direktør for Forsyningstilsynet ved oprettelsen af tilsynet d. 1. juli 2018, hvor Energitilsynet overgår til Forsyningstilsynet.

”Jeg glæder mig til at være med til at udvikle og varetage reguleringen af forsyningssektoren. Og så er jeg rigtig glad for at skulle stå i spidsen for Forsyningstilsynet, hvor jeg sammen med dygtige medarbejdere skal bidrage til, at vi som forbrugere får tilbudt gode ydelser til konkurrencedygtige priser”, udtaler Carsten Smidt.

Carstens Smidts erhvervskarriere

2016-2018 Indehaver af Konveks rådgivningsfirma

2011-2016 Vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

2009-2011 Chef for Forsyningssekretariatet i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

2006-2009 Kontorchef i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

1998-2006 Sagsbehandler i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Kontakter

Christian Lietzen, 41723876, chrli@efkm.dk

Billeder

Ny direktør for Forsyningstilsynet bliver Carsten Smidt.
Ny direktør for Forsyningstilsynet bliver Carsten Smidt.
Download

Information om Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet
Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet
Stormgade 2-6
1470 København K

33922800http://efkm.dk/

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet går forrest i arbejdet med at fremme forsynings- og energiydelser i verdensklasse, der understøtter vækst og holdbar omstilling. Gennem høj faglighed, åbenhed og troværdighed sikrer vi det danske samfund en klar retning for fremtidens forsyningssystem.

Følg pressemeddelelser fra Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum