EY Danmark

Cane-line er årets vækstskaber på Fyn

Del

Cane-line vinder EY Entrepreneur Of The Year 2021 i region Fyn. Juryen peger bl.a. på, at indehaver Brian Djernes er en entrepreneur af hjertet, og at han og virksomheden har formået at blive markedsleder i et konkurrencepræget marked.

De soler sig i succes hos den fynske design- og møbelvirksomhed Cane-line. Torsdag aften blev virksomheden og Brian Djernes for anden gang udråbt som den regionale vinder af EY Entrepreneur Of The Year 2021 ved et event i Odense.    

Cane-line har eksisteret i mere end 30 år og er mest kendt for deres high end-havemøbler. De laver dog også indendørsmøbler og har oplevet en kontinuerlig vækst – ikke bare herhjemme, men også i flere lande. Og det er blandt andet det, der har imponeret den regionale jury med den garvede entrepreneur Søren Skovbølling som juryformand.

”Tallene taler for sig selv. Cane-line har været med til at sætte dansk design på verdenskortet og har præsteret at blive ledende på flere markeder internationalt – noget, der er særdeles flot, når man ved, hvor meget konkurrence, der præger området. Og så har juryen også bemærket, at indehaver Brian Djernes er en entrepreneur helt ind i sjælen og har en passion og næse for forretning,” siger Brian Skovhus Jakobsen, Partner i EY og ansvarlig for region Fyn i EY Entrepreneur Of The Year.

Han suppleres af Jan Reifling, regionsdirektør hos Danske Bank, der er konkurrencens hovedsamarbejdspartner:

”Det er også værd at bemærke virksomhedens store og kontinuerlige fokus på bæredygtighed. Både når det kommer til arbejdsforhold ude i verden og energiforbrug internt i virksomheden.”

Cane-line var finalist i regionen sammen med følgende virksomheder:

  • Uhrenholt A/S
  • Harald Nyborg A/S
  • Pentabase A/S
  • Carl Hansen & Søn Møbelfabrik A/S

Med den regionale sejr er Cane-line klar til landsfinalen i EY Entrepreneur Of The Year, som finder sted 13. januar 2022. Her bliver en af de seks regionale vindere kåret som samlet vinder i Danmark.

Om EY Entrepreneur Of The Year

EY Entrepreneur Of The Year er Danmarks og verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, der finder sted i flere end 60 lande. I snart 25 år er danske vækstvirksomheder og de entrepreneurer, der opbygger og driver dem, blevet hyldet ved EY Entrepreneur Of The Year.

De stærkeste danske kandidater deltager i kåringer i seks regioner, før landsvinderen udråbes den 13. januar 2022 i København. Hovedvinderen deltager i den internationale finale, der finder sted juni 2022 i Monaco.

 

Sådan findes finalister og vindere

For at deltage skal entrepreneuren være ejer/medejer af et dansk aktie- eller anpartsselskab og have haft det overordnede ansvar i mindst to år. Selskabet må gerne være børsnoteret. Virksomheden skal have eksisteret i mindst tre år og ved udgangen af det seneste regnskabsår have minimum 20 ansatte og vækst i antallet af ansatte i forhold til det foregående regnskabsår.

Virksomheden skal have haft minimum 15 % vækst i bruttoavance eller i omsætning i det seneste regnskabsår, og det seneste regnskab skal udvise en positiv egenkapital og et positivt resultat.

EY gennemgår samtlige danske virksomheder med undtagelse af virksomheder under 20 ansatte, offentligt ejede selskaber og dem med udenlandsk majoritetsejerskab. Kandidaterne præsenteres derefter for en uafhængig jury, der kårer de regionale og nationale vindere.

Kontakter

Information om EY Danmark

EY Danmark
EY Danmark
Dirch Passers Allé 36
2000 Frederiksberg

https://www.ey.com/da_dk

Hos EY er vores formål Building a better working world. Den indsigt og de services, vi leverer, er med til at skabe tillid og stabilitet på kapitalmarkederne og til økonomier over hele verden. Vi udvikler dygtige ledere og medarbejdere, som sammen leverer det, vi lover vores interessenter. Dette er af afgørende betydning for, at vi kan skabe en bedre arbejdsverden for vores medarbejdere, vores kunder og vores lokalsamfund.

Følg pressemeddelelser fra EY Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra EY Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum