EY Danmark

Her er Danmarks bedste vækstvirksomheder   

Del
Cane-line løb med hovedprisen ved EY Entrepreneur Of The Year 2021 og skal repræsentere Danmark ved den internationale finale i Monaco. Derudover blev seks virksomheder og deres entrepreneurer kåret til vindere af hver deres kategori

Lokomotivværkstedet i København summede af forventning, der flere gange blev brudt af klapsalver og jubeludbrud. Stemningen sprang skalaen, da de bedste danske vækstvirksomheder var samlet ved landsfinalen i EY Entrepreneur Of the Year 2021.

Finalen, der skulle have være afholdt i januar, men måtte se sig rykket på grund af daværende restriktioner, bød på intet mindre end seks kategorivindere og aftenens højdepunkt: Afsløringen af årets hovedvinder. En vinder, der har æren af at repræsentere Danmark, når der til juni afholdes World EY Entrepreneur Of the Year 2021 i Monaco.

 

Alle vindere

Cane-line kunne tage hjem med den fornemme hovedpris, der findes blandt vinderne af de regionale finaler, der har været afholdt i det sene efterår 2021. Det er anden gang, Cane-line har været finalist til hovedprisen, der denne gang faldt ud til den fynske møbelvirksomheds fordel. Både på grund af deres flotte resultater – både i Danmark og internationalt – og på grund af entrepreneuren Brian Djernes, der af juryen blev kaldt en imponerende personlighed.

I kategorien Export and Globalization vandt nordjyske Shaping New Tomorrow, der har gjort klædeligt og behageligt herretøj til en god forretning. Meldgaard Miljø vandt Sustainability-kategorien på grund af deres arbejde med affaldssortering. Smart og sikker imprægnering af sko sikrede Imbox Protection sejren i kategorien Innovation. Robotter, der aflaster landmænd og fremmer bæredygtighed, imponerede juryen og sikrede, at Farmdroid vandt Start-up-kategorien. AdaptVac, der længe har arbejdet på en dansk COVID-19-vaccine, var på scenen for at modtage prisen i kategorien Life Sciences. Og sidst men slet ikke mindst kunne Lyras hjemtage statuetten i kategorien Social Entrepreneurship - Future Impact for deres arbejde med at gøre fødevareindustrien grønnere.

 

Rekordmange kvalificerede

Den uafhængige jury har været på særligt hårdt arbejde i år, for feltet af virksomheder, der levede op til kravene, var rekordstort fortæller Søren Smedegaard Hvid, partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year i Danmark:

”Det var slet ikke ligetil. Der har både været grundige gennemgange og lange diskussioner, før først finalisterne og derefter vinderne skulle findes. Det er et luksusproblem, for Danmark rummer rigtig mange dygtige virksomheder og entrepreneurer, som gør en forskel på den ene eller anden måde.”

---------

 

Vinderne af EY Entrepreneur Of the Year 2021 I Danmark:

 

  • Hovedvinder: Cane-line
  • Export and Globalization​: Shaping New Tomorrow
  • Sustainability​: Meldgaard Miljø
  • Innovation​: Imbox Protection
  • Start-up/Scaleup​: Farmdroid
  • Life Sciences​: AdaptVac
  • Social Entrepreneurship - Future Impact: Lyras

Om EY Entrepreneur Of The Year

EY Entrepreneur Of The Year er Danmarks og verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, der finder sted i flere end 60 lande. I snart 25 år er danske vækstvirksomheder og de entrepreneurer, der opbygger og driver dem, blevet hyldet ved EY Entrepreneur Of The Year.

Der er i løbet af efteråret 2021 blevet kåret seks regionale vindere, og d. 24. marts blev kategorivinderne samt hovedvinderen udråbt ved et stort show i København. Hovedvinderen deltager i den internationale finale, der finder sted juni 2022 i Monaco.

Kontakter

Information om EY Danmark

EY Danmark
EY Danmark
Dirch Passers Allé 36
2000 Frederiksberg

https://www.ey.com/da_dk

Hos EY er vores formål Building a better working world. Den indsigt og de services, vi leverer, er med til at skabe tillid og stabilitet på kapitalmarkederne og til økonomier over hele verden. Vi udvikler dygtige ledere og medarbejdere, som sammen leverer det, vi lover vores interessenter. Dette er af afgørende betydning for, at vi kan skabe en bedre arbejdsverden for vores medarbejdere, vores kunder og vores lokalsamfund.

Følg pressemeddelelser fra EY Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra EY Danmark