Hedensted Kommune

Camilla Pedersen til start ved DM i Triatlon 25. juni i Juelsminde

21.3.2017 14:22 | Hedensted Kommune

Del

Den danske triatlet Camilla Pedersen har stået for et beundringsværdigt comeback efter en voldsom ulykke i 2013. Camilla går efter sejren, når hun til sommer stiller op ved DM i Triatlon i Juelsminde.

Her skal hun og de øvrige triatleter svømme 1,9 km, cykle 90 km
og løbe et halvmaraton. Camilla ved, hvad det vil sige at vinde. Hun har tidligere vundet
flere EM og VM medaljer, samt som højdepunktet vundet en Ironman i 2015.
”Det er fantastisk, at Camilla Pedersen stiller til start i Juelsminde den 25. juni. Det er
med til at give stævnet et stort løft, at Camilla er at finde på startlisten,” siger Anders
Steffensen, triatlonkonsulent i Hedensted Kommune.
DM afvikles i Juelsminde som det absolutte højdepunkt på 3 dages Triathlon Games.
Fredag den 23. juni afvikles triatlon som en stafet for firmaer/hold, lørdag den 24. juni
gennemføres triatlon som motionsarrangement for børn og voksne, og søndag er det så
elitens tur til at dyste ved DM i Triatlon.
Da triatlonsporten er blevet så populær, ligger DM i Juelsminde tæt på en del andre store internationale stævner, f.eks. afvikles der i løbet af juni to EM-stævner i Danmark henholdsvis i Herning/Billund og omkring Kronborg.
Det vækker derfor ekstra stor glæde hos arrangørerne, at flere af Danmarks mest succesfulde triatleter lægger vejen forbi Juelsminde.
Udover Camilla Pedersen, har Chris Fischer også meldt klar til start i Juelsminde.
Den danske triatlet Chris Fischer blev i 2016 samlet vinder af Challenge European Rankings.
”Det er imponerende, at Chris er på startlisten, da han blot 14 dage forinden er
tilmeldt en Ironman, og jeg er sikker på, at Chris går efter at hente en medalje i Juelsminde og gerne en af guld, tilføjer Anders Steffensen.”
”Det er rigtig godt for DM i Juelsminde, at flere toptriatleter allerede nu har tilmeldt sig.
Vi forventer, at endnu flere triatleter vil tilmelde sig i løbet af foråret,” slutter Anders
Steffensen.

Kontakter

For mere information kontakt:
Anders Steffensen, Triatlonkonsulent tlf. 50506611
Christina Hermansen, Kultur og Fritidskonsulent tlf. 24961359
Frans Andersen, Leder af Kultur og Fritid tlf. 21190811
Se mere på www.triathlongames.dk

Information om Hedensted Kommune

Hedensted Kommune
Hedensted Kommune
Niels Espes Vej 8
8722 Hedensted

79 75 50 00http://www.hedensted.dk/

Følg pressemeddelelser fra Hedensted Kommune

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Hedensted Kommune

Med julebussen hjem til Hedenstederne20.12.2016 14:23pressemeddelelse

Tirsdag havde 74 unge med tilknytning til Hedensted Kommune løst billet til en af de to julebusser, som 23. december på langs og tværs af landet sørger for, at de kommer sikkert hjem til jul hos deres familier. De to julebusser kører fra henholdsvis København og Aalborg kl. 10.30 og 11.30 og gør undervejs stop i Odense og Aarhus med afgang kl. 13.10 og 13.20. Begge busser ruller ind foran Hedensted Rådhus kl. 14.30, hvor borgmester Kirsten Terkilsen står klar til at tage imod og ønske dem god jul. Det er typisk unge, som har forladt Hedensted Kommune for at studere i de store studiebyer, som benytter sig af den gratis juletransport på årets helt store hjemrejsedag. Det er andet år, at Hedensted Kommune indsætter julebusser og første gang, at også Aalborg har fundet vej til køreplanen. ”Jeg er utrolig glad for, at så mange unge tager imod vores juletilbud, som bringer dem både hurtigt og sikkert hjem til jul. Vi gør det her i håb om, at de unge, når de har færdiguddannet sig, igen får l

Hedenstederne – vikingetiden tur/retur15.11.2016 10:22pressemeddelelse

Det er ikke tit, man får muligheden for at springe på bussen og smutte en tur tilbage til vikingetiden. Det er ikke desto mindre tilfældet, når Hedensted Kommune om aftenen den 9. juni 2017 sender gratis busser fra de tre centerbyer Hedensted, Tørring og Juelsminde til Moesgaard Museum, hvor museets gigantiske, græsbelagte skråtag danner ramme om vikinge-dramaet ”Røde Orm”, der er en af de største familie-begivenheder i kulturhovedstadsåret. Her kan man opleve blandt andre Ole Thestrup i rollen som Harald Blåtand, der var konge i Danmark sådan cirka i perioden 958-987 og Rasmus Botoft som den hårdføre lægepræst Broder Willibald, mens Andreas Jebro giver den i rollen som den heroiske og hårdkogte vikingehøvding Røde Orm. Det er Det Kgl. Teater, der har dramatiseret den svenske forfatter Frans G. Bengtssons klassiske roman, som er bearbejdet af Henrik Szklanys og instrueret af Frede Gulbrandsen. Der venter publikum en historie om brændende kærlighed krydret med lumske magtkampe, ubrydeli

Nyt digitalt redskab optimerer den akutte sygdomspleje8.11.2016 13:03pressemeddelelse

Andelen af ældre er stigende, og indlæggelsestiden på sygehusene bliver korte og kortere. I tæt samarbejde med borgere skal kommunerne derfor varetage flere komplekse sygdomsforløb. Derfor valgte Hedensted Kommune i 2014 at oprette et Akut team, der skal styrke og udvikle det akutte sygeplejeberedskab i kommunen. Teamet tilbyder sygepleje til ældre borgere med akut opstået sygdom eller akut forværring i eksisterende sygdom.