Furesø Kommune

Byrådet inviterer til online debat om fremtidens Furesø

Del

De planlagte pop-up borgermøder blev ikke til noget på grund af corona, men byrådet vil fortsat gerne i dialog med borgerne om Furesø i 2030. Derfor inviterer de nu alle interesserede til debat den 18. november kl. 20.

Borgmester Ole Bondo Christensen (A) ser frem til en spændende dialog med borgerne.

”Vi har allerede fået rigtig meget input på vores online platform, og den debat vil vi gerne bringe videre, så vi også kan få en direkte dialog om de ideer og forslag, som vores borgere kommer med,” udtaler Ole Bondo Christensen.

Den livestreamede debat foregår på www.furesoe.dk/borgermoede den 18. november kl. 20, hvor alle partier er inviteret til at deltage med en repræsentant, mens alle andre kan deltage via den skriftlige chat.

Den endelige frist, for at deltage i borgerprocessen om fremtidens Furesø, er søndag den 29. november. Herefter samles inputtet til byrådets videre beslutning.

Nøgleord

Kontakter

Ole Bondo Christensen (A), borgmester, 7216 5200
Steen Vinderslev, kommunaldirektør, 7216 5100

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum