Dansk Byggeri

Byggeriets cheføkonom runder 50

Del

Dansk Byggeris cheføkonom Bo Sandberg fylder 50 år den 16. juni 2019. Han er en af landets mest citerede – og tweetende - økonomer.

Bo Sandberg har siden 2013 været cheføkonom i Dansk Byggeri. Han blev hentet til erhvervs- og arbejdsgiverorganisationen for at skabe større synlighed omkring organisationens samfundsøkonomiske analyser og synspunkter.

Bo Sandberg er cand.polit fra Københavns Universitet med speciale i skattepolitik. Før ansættelsen i Dansk Byggeri var han skattepolitisk chef i Dansk Erhverv og har også andre job i organisationsverdenen på CV´et, bl.a. som økonom i Bygge-, Anlægs- og Trækartellet samt Håndværksrådet.

Cheføkonomen bor i lejlighed på Østerbro med sin kone og sine tre drenge. Fritiden bruger han blandt andet i sommerhuset i Blekinge samt på tennis, bordtennis og anden sport. Det seneste år er det dog især cyklingen, der har domineret, da han er med på Team Rynkeby Øresund, som i slutningen af juni cykler de 1.350 km til Paris til fordel for Børnecancerfonden.

Fødselaren er kendt som en flittig netværker og står blandt andet bag cheføkonomnetværket, ”Politbureauet”, bestående af cheføkonomer fra både arbejdsgiver- og lønmodtagerorganisationer og tænketanke. Bo Sandberg er aktiv i foreningslivet og sidder i DJØF Privats bestyrelse og i Østerbro Lokaludvalg. Han er desuden formand for den tværpolitiske forening, Københavnertunnelgruppen.

Der er fødselsdagsreception for Bo Sandberg i Dansk Byggeri onsdag den 19. juni 2019 fra klokken 15.00-17.00.

Kontakter

Cheføkonom Bo Sandberg, telefon 28 50 38 19
Pressemedarbejder Sarah Stendorf Meier, telefon 28 93 43 94

Billeder

Dansk Byggeris cheføkonom Bo Sandberg fylder 50 år den 16. juni 2019.
Dansk Byggeris cheføkonom Bo Sandberg fylder 50 år den 16. juni 2019.
Download

Information om Dansk Byggeri

Dansk Byggeri
Dansk Byggeri
Nørre Voldgade 106
1358 København K

72 16 00 00https://www.danskbyggeri.dk/

Dansk Byggeri er erhvervs- og arbejdsgiverorganisation inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Med omkring 5.700 medlemmer spænder organisationen bredt geografisk og fagligt, og dækker alle led i byggeprocessen.

Dansk Byggeris hovedopgaver er at opnå erhvervspolitisk indflydelse, deltage i den offentlige debat, yde rådgivning og sikre overenskomster, så medlemmerne kan udvikle deres virksomheder bedst muligt til gavn for beskæftigelsen og konkurrenceevnen.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

Holstebro Kommune er danmarksmester i at udlicitere tekniske opgaver til private16.9.2019 05:00:00 CESTPressemeddelelse

I Holstebro har man overladt stort set hele arbejdet med at drive og vedligeholde kommunens veje, grønne anlæg, parker og rydde sne til private virksomheder. Næsten 91 procent af de tekniske opgaver er udliciteret, og det gør Holstebro Danmarks bedste, viser en opgørelse fra Dansk Byggeri. Men der er store forskelle på, hvor meget de midt- og vestjyske kommuner udliciterer.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum